2777
2789
عنوان

کیا جدیدا بلیچینگ انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ماندگاری داشت ؟ سفیدیش زیاد بود یا در حد یکی دو پرده سفید شد

بالا توضیح دادم ماندگاری چن ماه بود آره سفیدیش رو دندون من خوب جواب داد 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
رعادت کن انءشالله بمونه واسه من ک اولش خیلی تغییر کرد ولی خب دیگه برمیگرده ب حالت قبل .

چن ماه بعد برگشت به حالت عادی؟ 

نه نه حسابی رعایت میکنم

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

منم سوالم همینه که فرقش چقدر میشع

بیشتر برای اونایی که سیگاری هستند دندون های خیلی زرد و چرکی دارن میگن مناسبه 

من دندون هام کرمی رنگ طبیعی دندونه دلم میخاد سفید سفید بشه برق بزنه 

اما تو عکس های تبلیغاتی که دیدم دندون ها بعد بیلیچینگ هم هنوز تناژ زرد کمرنگ رو داشتن اما چند پرده سفید تر شده بودن 

ار ۲۱ میلیون خیلی زیاده برو چند جا دیگه سوال بپرس این قیمت نیست من کرجم هر دو فک ۸ میلیون تومن

ولی خب از سفیدیش راضی بودم چون جنس دندون من خوب نیست زود زرد میشن

ببین درست متوجه شدم 

شما دندون هاتون بیلیچینگ کردین سفیدی خیلی خوبی بهتون داده بیلیچینگ اما بعد از سه ماه رنگ اول دندون هاتون برگشته درسته ؟؟

ببین درست متوجه شدم شما دندون هاتون بیلیچینگ کردین سفیدی خیلی خوبی بهتون داده بیلیچینگ اما بعد از سه ...

اره گلم اینم بگم کلا جنس رنگ دندونا من خوب نیست من میخوام کامپوزیت کنم ک آینم دودل شدم باز واقعا نمیدونم چکار کنم دیگه لمینت هم تراش میدن دوس ندارم تراش ...عکس فرستادم تا تایید شه 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
اره گلم اینم بگم کلا جنس رنگ دندونا من خوب نیست من میخوام کامپوزیت کنم ک آینم دودل شدم باز واقعا نمی ...

رنگ دندون هاتون خیلی خوبه حیفه اگر سالمن کامپوزیت نکن 

من دندون هام کرمی رنگ طبیعیه دلم میخاد خیلی سفید بشن برق بزنن اما بیلیچینگ موقته متاسفانه