2777
2789
عنوان

زنبور بامزه 😐

114 بازدید | 12 پست

این یارو که اسمش زنبور بامزست بهم درخواست دوستی داده ... منم قبول کردم داره الان درمورد کاراگاه پشندی بهم میگه 😐 به نظرتون هکره ؟ نمیدونم نصفه شبی این چی بوددددد😂😂😂

من محو خدایم و خدا آن من استتتت😔👈👉میشه یه چی بگی انگیزه بگیرم واسه درس خوندن ؟ میسی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درخواست قبول نکنید 

وقتی قبول کردید نیاید راجبش تاپیک بزنید 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اره دیشب هم به من درخواست داده بود داشت چرت و پرت میگفت کلی هم تاپیک های چرت و‌پرت داره😂🤦🏼‍♀️

عه ‌.. قبول کردی حالا ؟ 😂😂😂

من محو خدایم و خدا آن من استتتت😔👈👉میشه یه چی بگی انگیزه بگیرم واسه درس خوندن ؟ میسی ...

درخواست قبول نکنید وقتی قبول کردید نیاید راجبش تاپیک بزنید

اها... فک کنم این یارو رو نمیشناسید ... 

کاراگاه پشندی کیه

کاربری زنبور بامزه کلی داستانای عجیب غریب تامیک میکنه درمورد کاراگاه پشندی و مسی ....😐 کاراگاه پشندیم یکی از شخصیتای داستاناشه ...