2777
2789
عنوان

کیا جدیدا بلیچینگ انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ دندون هاتون خیلی خوبه حیفه اگر سالمن کامپوزیت نکن من دندون هام کرمی رنگ طبیعیه دلم میخاد خیلی سف ...

این واسه موقع ک بلچینگ کردم کلا قیافه دندون های بالام ندوس بالا فقط میخوام کامپوزیت کنم موندم چکار کنم .فعلا ک ایمپلنت هم دارم اونا انجام بدم کلا ارث دندون خوب نداریم 😂😐

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
احساس میکنم ۶ تا دندون جلو رنگ شون با دندون های عقبی یکم متفاوته درسته ؟

دندون های بالا آره مخصوصا دقت کن اون دوتا بزرگه. پودر سفید کننده بلچینگ خمیر دندون .پوست گردو.جوش شیرین من همه چی امتحان کردم همش موقته. قیافم خوبه همین دندون های بالاییم میزنه تو ذوق اعتماد بنفس میاره پایین .

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
بیشتر برای اونایی که سیگاری هستند دندون های خیلی زرد و چرکی دارن میگن مناسبه من دندون هام کرمی رنگ ط ...

عه چه خوب شد گفتی باشه کنسل میکنم یکم بیشتر تحقیق میکنم ❤️

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

این واسه موقع ک بلچینگ کردم کلا قیافه دندون های بالام ندوس بالا فقط میخوام کامپوزیت کنم موندم چکار ک ...

وای منم جنس دندونام خوب نیس دائما پام دندون پزشکیه

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹