2777
2789
عنوان

چرا دشمن خودشونن

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون. منظورم رحمشون بود. من با اینکه ۲۵ سالم بود رحم ضعیفی داشتم نمیتونست جنین رو نگه داره الان هم ...

اصلا لگن مناسبی ندارن لگن تا بیست سه سالگی داره رشد میکنه

تحمل نظر مخالف نداری مریضی مگه تایپک میزنی عجب با کیا شدیم ۸۰ میلیون

خوب نیا مجبورت کردم مگه نه ندارم شما می یومدی میگفتی اشتباه میکنی اینجور نیست نه با لحن بد برو از خودشو بپرس

خیلی ها به خاطر حرف مردم ازدواج میکنن مخصوصا تو جوامع کوچک که متأسفانه من چندسال تو محیط خیلی کوچیک ...

موافقم ولی بیشتر دخترا ی دور بر من  خودشون خواستن زدر ازدواج کنن و اینو یه موفقیت می دونن

موافقم ولی بیشتر دخترا ی دور بر من خودشون خواستن زدر ازدواج کنن و اینو یه موفقیت می دونن

شاید تو خونه با محدودیت رو به رو بودن یه دختره بهم گفت زود ازدواج کردم چون همش تو خونه بودم پدر و مادر و داداشم همه سرشون به زندگیشون بود وقتی شوهر کردم آزاد شدم با شوهرم شب میریم بیرون و از این حرفا

تو کار عاقلانه ای کردی وقتی جسمت به بلوغ رسیده حامله شدی نه مثل بقیه بگی اختلاف سنیم کم باشه و ذوق ک ...

باورت میشه کلا از بچه نفرت داشتم.سن ازدواجم هم بزرگترها تصمیم گرفتن.دختر 25 سن ازدواجشه.