2777
2789
عنوان

دوست پسرم ببینید چی گفت

199 بازدید | 11 پست

یه بار گفت من نمیتونم ازدواج کنم هشتم گرو نهمه 

یه بارم گفت اگه آدمی پیدا شد که همچیش خوب باشه و پسر خوبی باشه برات آرزوی موفقیت میکنم

ادم دروغگویی نیست خوشحالم که قرار نیست بازیم بده از یه طرفم ناراحتم از اینکه لابد دوستم نداره که میگه برو ازدواج کن اگه دوستم داشت که حتی حرفشم نمیزد🥲

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

خودشو خوب میشناسه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دکمشو بزن کسی که کسی رو دوس داشته باشه خودشو بخاطرش میکشه نمیگه ازدواج کن

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

ن اتفاقن خداخیرش بده

دوس پسر منم همینارو گف

اولش برخورد بهم بعد دیدم واقعا دوسم داره ولی شرایطشو نداره و نمیخاد ب پاش بسوزم

منم قصدم ازدواج نیس خوشیم فعلا باهم

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

خوب درست فهمیدی قصدش رابطه درازمدت نیست!همینطور که این حرف رو بهت میزنه این حق رو برای خودشم قائله که اگر مورد بهتری ازتو پیدا کرد انتخابش کنه!دیگه تردیدت برای چیه!؟

خوب درست فهمیدی قصدش رابطه درازمدت نیست!همینطور که این حرف رو بهت میزنه این حق رو برای خودشم قائله ک ...

تردیدم به خاطر اینه که خوبی خیلییی زیاد داره 

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

هر آدمی هم خوبی داره هم بدی!!!خودتم همینطور!حتما خوبی زیاد داری!ولی اگر قصدشمادوتا برای آینده این رابطه یکی نباشه حتی اگر به فرض بهترین آدم روی زمین هم باشه مشخصه که باهاش به جایی نمیرسی!!به جای تمرکز روی خوبی‌هایش که فکر میکنی داره به زمانت وفرصتهایی فکر کن که به خاطرش داری از دست میدی!

هر آدمی هم خوبی داره هم بدی!!!خودتم همینطور!حتما خوبی زیاد داری!ولی اگر قصدشمادوتا برای آینده این را ...

ن من خواستگار خوب پیدا شه صد درصد قبول میکنم

ولی مطمئنم هیچکس مثل این به من توجه و محبت نمیکنه

حال امروزت رو درک میکنم ولی مطمئن باش اینطور نیست!این فقط یک حسه!!امروز این حس رو داری چون داری این رابطه رو تجربه میکنی!درآینده میتونی وارد روابطی بشی که اگر اساس درستی داشته باشه حتما احساسات تازه تری رو تجربه میکنی!شاید حتی با اشتیاق وهیجان وامنیت خیلی بیشتر!چون در حال حاضر حس امنیت نداری به این دلیل که ته ذهنت به خودت میگی این آدم موندگار نیست!!!