2777
2789
عنوان

خاستگار پولدار ولی کچل

1141 بازدید | 98 پست

یه خاستگار دارم که وضع مالیش خوبه شغل خوبی داره و دوتا خونه از خودش داره و... قیافشم جالب نیست بیشتر کچلیش ضایعس . ادم خوبیه . باهام مهربونه . اگه چندسال پیش بود جواب رد میدادم ولی الان واسه فرار از جو خونه و خستگی روحی زیادم دیگه ظاهر برام مهم نیست . از نظر ظاهری خیلی خیلی ازش سرم من خیلی بچه تر نشون میدم و واقعا با ارایش زیبام . دیگه حوصله استرس و بی پولی و کمبود و جنگ اعصاب و...ندارم . ممکنه اگه مو بکاره خیلی خوب بشه ،نمیدونم چجوری میشه . من ۳۰ سالمه و ایشون ۳۳ ولی من ۲۰ سال بهم میخوره و ایشون حدود ۴۰ 

رفت و آمد کن تا بشناسی. راه دیگه نداره. 

چند جلسه با نظر خانواده ها

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه وقتی همه چیش اوکیه به خاطر ۴ تار مو چرا رد کنی

اونایی که موی پرپشت دارن کجای دنیارو گرفتن حالا

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

میترسم بعدا پشیمون بشم ،حس میکنم بهتر از این برام هست ولی چون تو خونه خودمو حبس کردم برام پیش نمیاد

بیخیال ظاهر بشو 

برین مشاوره برین بیرون ببین اخلاقیاتشو دوست داری. قبول کن 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،،