2777
2789
عنوان

واسه خاطر ی عروسک لبوبو بزنم بچمو بکشم چی میگین🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 6375 بازدید | 152 پست
بچه تون از کجا با لبوبو آشنا شد؟ توی فروشگاه یا فضای مجازی؟

تو گوشی ،دست بچه های فامیل ،بیرون تو خیابون ،همجا هست این عروسک

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

۸۵۰

دختر منم گفته میخوام

از شانسم وقتایی ک دخترم کنارمه تا اینستا رو باز میکنم لبوبو میاد 

دیجی کالا رو باز میکنم لبوبو میاد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم... مبارکش باشه. اتفاقا من اون تاپیکتو دبدم. و از کنارش گذشتم... ولی این تو ذهنم اومد که یه تای ...

دقیقان اصلان مشاور گفت بخرید براش

خدایی ۸۰۰ دادی بالا این😱😱😱😱😱

دخترم میگه این چی چیه دهنش گشاده🤣🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دختر منم گفته میخواماز شانسم وقتایی ک دخترم کنارمه تا اینستا رو باز میکنم لبوبو میاد دیجی کالا رو با ...

همجا هستش

اینجوری هم عادت میکنه با قهر و لجبازی به همه چی برسهتعادل باید برقرار بشه

وقتی بچه انقدر خودش رو به در و دیوار میزنه موضوع ساده نیست حیثیتیه

قهر و لجبازی نهایتش یه روزه و نه انقدر شدید

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من برخلاف بقیه از این عروسکا خوشم میاد و به خرافات و شایعاتی که پشتش راه افتاده اعتقاد ندارم

مبارکش باشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من برخلاف بقیه از این عروسکا خوشم میاد و به خرافات و شایعاتی که پشتش راه افتاده اعتقاد ندارممبارکش ب ...

مرسی گلم

وقتی بچه انقدر خودش رو به در و دیوار میزنه موضوع ساده نیست حیثیتیهقهر و لجبازی نهایتش یه روزه و نه ا ...

بچه باید صبوری رو یاد بگیره چون در اینده قراره وارد زندگی نوجوانی و … بشه من خودمم مخالف تو دهنی و کتک زدن بچه هستم باید سعی کرد با بچه ارتباط گرفت و‌ متقاعدش کرد که صبر کنه 

بچه باید صبوری رو یاد بگیره چون در اینده قراره وارد زندگی نوجوانی و … بشه من خودمم مخالف تو دهنی و ک ...

عزیز من مشاور گفته نخری اسیب میبینه یعنی موضوع انقدر حاد بوده 

من نمیفهمم شما رو واقعا