2777
2789
عنوان

واسه خاطر ی عروسک لبوبو بزنم بچمو بکشم چی میگین🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 5032 بازدید | 133 پست

ملت یه حرفی یاد گرفتن برای هرچیزی یا میگن بزنش یا میگن نخر لوس میشه!

بچه ای که اینجوری میکنه فکرش اصلا از سرش بیرون نمیره و اگه نخری میشه اسیب دائمی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خداااا ۸۰۰ تومن من بودم میکشتمش🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
لوس بار میاد

واااا . حالا درسته بچه نباید لوس بار بیاد ولی نه در این حد که دهن بچه رو پر خون کن ولی نخر.

کلا تو افراط و تفریطیم ما 

کار خوبی کردی . مبارکش باشه 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

اره دیروز

کار خوبی کردی 

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

واااا . حالا درسته بچه نباید لوس بار بیاد ولی نه در این حد که دهن بچه رو پر خون کن ولی نخر.کلا تو اف ...

قربونت عزیزم 

پروفایل دخترمه کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

اره حالش خوبه از دیروز عروسکو تکون نمیده از بغل خودش

عزیزم... مبارکش باشه. اتفاقا من اون تاپیکتو دبدم. و از کنارش گذشتم... ولی این تو ذهنم اومد که یه تایمی زمان بچگی ما یه بازی مد شده بود به اسم گویینگ بال. تمام دوستام اونو داشتن به مامانم چند بار گفتم بخر و نخرید.... به نظرش چیز بیخودی میومد... منم بچه ای نبودم که چیزی بخوام واسم بخرن... این جزو معدود درخواست هام بود.‌‌‌...هنوز تو دلم مونده. با این ک الان خیلی کمه ولی برا پسرم تهیه کردم و هر بار که میبینمش اون روزا واسم زنده میشن... یه تلخی میاد ته دلم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ملت یه حرفی یاد گرفتن برای هرچیزی یا میگن بزنش یا میگن نخر لوس میشه!بچه ای که اینجوری میکنه فکرش اصل ...

اینجوری هم عادت میکنه با قهر و لجبازی به همه چی برسه

تعادل باید برقرار بشه