2777
2789

از منی که پر از تجربم و پشت بودم ۱سال و فرهنگیان قبول شدم امسال

در مورد بعضی دروغ ها ک مشاورا از سادگی و استرس شما ممکنه سو استفاده کنن:

■رتبه ها حباب داره.ما حساب و میشکنیم.اون چیزی ک الان میبینی رتبه واقعی تو نیست.ما اصولی انتخاب رشته میکنیم و تو هرچی بخوای قبول میشی

□ما بعضی کد رشته های مخفی میزنیم و رشته تاپ قبول میشی

■بخاطر اعتمادت میخوام قول بدم اگر قبول نشدی نصف پولو بهت برمیگردونم.مثلا ۳۰تومن میگیره پزشکی قبول شی و خب قطعابااون رتبه نمیشی و میگه اوکی طبق قولمون۱۵برمیگردونم.و خیلی راحت چندین برابر پول میزنه به جیب😊

○○الان از زیر هر ماشین صد تا مشاور در میاد.لطفا پولتونو دور نندازید.قبولیت به انتخاب رشته ربط نداره.این رتبه تو هستش که تعیین میکنه چی قبول شی.در ضمن ۱۰۰میلیونم بدی اگر رتبت بد باشه غیر ممکنه از کسی که رتبه خوبی داره جلو بزنی.سیستم اول کسی که رتبه خوب داره رو اولویت قرار میده بعد به ترتیب ...

◇هر سوالی در مورد انسانی و اینکه با چه رتبه چی قبول میشی داری بپرس ازم◇

از طریق سوابق تحصیلی مجاز شدم دانشگاه دولتیبنظرت چی میتونم بیارم خیلی رتبم و‌اینا بده

با سوابق  تحصیلی میاری نگران نباش

میتونی پیام نور هم بری بدون کنکور هررشته ای بخوای

و مخصوصا اگر انسانی و ریاضی باشی تمام رشته ها هستن جز فرهنگیان

و هزینه پیام نور خیلی کمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من رتبه 185کنکورمو باید بگم اصلا اینکه ما کد رشته مخفی میزنیم و فلان حقیقت ندارهخودتم میتونی ا ...

عزیزم تبریک میگم بخاطر رتبت بلاخره نتیجه تلاشاتو دیدم

و افرین بخاطر اطلاعات خوبت مرسی

اخه پیام نور میگن مدرکش خیلی بده و کلاساش حضوری نیست

تو هر جایی بری برا کار ،نگا نمیکنه مدرکت کدوم دانشگاهه

ب این نگا میکنه رشتت چیه

رشته درست حسابی بردار ولی دانشگاه مهم نیس

غیر حضوریم داره حضوریم داره 

و اینکه فک نکن دانشگاه سراسری ک کلا حضوریه مثلا میرن علم یاد میگیرن🙄😂استاد ها کلا خاطره تعریف میکنن

بری دانشگاه میفهمی

من میخوام پشت بمونم ولی کلا برام سواله با ۱۱ هزار چی میشه اورد

انسانی؟اگر انسانی ای دولتی نمیاری

مگر رشته هایی مثل فلسفه و تاریخ و باستان شناسی و حدیث و علوم قرانی( اگر اسم رشته رو درست بگم البته)،جغرافیا شبانه احتمالا