2777
2789

۳سالشه

هرروز مسکن میخورم

خیلی عصبیم

همش حرص میخورم ازدستش

ازصبح ک پامیشه غر میزنه

اذیت میکنه میچسبه بهت

کارخطرناک میکنه میزنه تف میکنه خدانکنه یکیو ببینه دیگ اصلا بحرفت نیست

خسته شدم دیگ دلم میخاد بمیرم فقط

همشم تو خونه ایم

ماشینم نداریم

پارک هم خیلی دوره

فامیلی ک بچه داشته باشه نداریم باهاش بازی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره یا پسر ؟ 

پارک دوره نمیخواد هر روز ببریش به جاش برید بیرون یه چند ساعت سرش دور از خونه گرم باشه اینجوری زمان هم زودتر میگذره 

زندگی گر سخت باشد … من از آن سخت ترم ….

عزیزم پسر منم ۳سالشه.

تمام این رفتاراش ناشی از کمبود ارتباط حسی و عاطفی با خودتون هست.

چند روز مرتب دمنوش بابونه بخورین.و سعی کنید اصلااااا از کلمه نکن استفاده نکنید و اصلا داد نزنید.هربار میاد سمتتون یا غر میزنه بشینید و بغلش کنید ک باهاش حرف بزنید خیلی منطقی و آروم.اگر بازم جیغ زد شما صحبت نکنید فقط با آرامش بشینید کنارش یا بغلش کنید یا دستشو بگیرید.

هرچی شما بیشتر آرامشتون رو حفظ کنید پسرتون آرومتر رفتار میکنه و از همش مهمتر اینکه خودتون هم آرامش درونی بیشتری دارین.

تو این سن اوج لجبازیشون هست.اگر شما زیاد حالت دستوری و هشداری و بکن نکن باهاش رفتار کنید فقط جواب برعکس میگیرید و روز بروز اخلاق بچتون بدتر میشه.

خدایا شکرت
عزیزم پسر منم ۳سالشه.تمام این رفتاراش ناشی از کمبود ارتباط حسی و عاطفی با خودتون هست.چند روز مرتب دم ...

خودمم خیلی خسته ام

نه دوستی نه مهمونی بقیه هم ک هرکی سرش توکار خودشه

درهفته یه روز باید حتما ۶ساعت برم جایی مادرهمسر میگ بچه رو بیار پیشم دلم تنگ میش

ولی من دوست ندارم.خوبن ولی از منت بعدش میترسم.

من شهر غریبم.

بخاطر شغل همسرم.

شهری ک زندگی میکنم بشدت گرم و شرجی هست تو ۶ماه اول سال.

پارک‌های سرپوشیده داره ک ساعتی ۲۵۰ تا ۳۰۰ هست.

من در هفته دوبار پسرمو ببرم قشنگ هفته ای ۶۰۰ الی ۷۰۰ میدم پارک ک خب فدای سرش اما بیشتر دیگه نمیتونم ببرم.

چسب و قیچی کم خطر خریدم.روی دیوار کاغد بزرگ چسبوندم.کاغذ رنگی هم خریدم.هرروز میشینیم باهم میچینیم و میچسبونیم به اون کاغذ.

یه کم کثیف کاری و شلوغ کاری داره ولی خب انرژی پسرم‌تخلیه میشه.خودش میچینه و می‌چسبونه.

خدایا شکرت
خودمم خیلی خسته امنه دوستی نه مهمونی بقیه هم ک هرکی سرش توکار خودشهدرهفته یه روز باید حتما ۶ساعت برم ...

اتفاقا ببر حتما.

اینجوری چندساعتی از هم دور میشین.مغز شما هم استراحت میکنه.

من وقتایی ک پسرمو میبرم پارک سرپوشیده چون مربی داره و خیالم راحته.

خودم میرم پاساژ یا کافه تنهایی خلوت میکنم.

گفتم بالاتر.من شهر غریبم و هیچکسی رو ندارم.

شما ک خانواده کنارت هست.پس سخت نگیر وگرنه سخت میگذره

خدایا شکرت
اتفاقا ببر حتما.اینجوری چندساعتی از هم دور میشین.مغز شما هم استراحت میکنه.من وقتایی ک پسرمو میبرم پا ...

خوشبحالتون چ مامان خوبی؟

اصلا انرژی و حوصله ندارم باهاش وقت بگذرونم

همش دادمیزنم سرش و دعوا

گاهی فکر میکنم دوستش ندارم و مامان خوبی نیستم

گاهی فکر میکنم اون منو دوست نداره

نمیدونم چمه

خوشبحالتون چ مامان خوبی؟اصلا انرژی و حوصله ندارم باهاش وقت بگذرونمهمش دادمیزنم سرش و دعواگاهی فکر می ...

عزیزم شما اول باید حال روحی خودتو خوب کنی تا بتونی با پسرت ارتباط خوب بگیری.

این روزا زود میگذره و بزرگ میشه و خودش ازت فاصله میگیره.

الان ک کوچیکه و به بودنت نیاز داره پس کنارش باش و باهاش وقت بگذرون.بعدا دلت میسوزه واسه این روزا.

هرچی زندگی رو سخت‌تر بگیری حالت بدتر میشه

خدایا شکرت
خوشبحالتون چ مامان خوبی؟اصلا انرژی و حوصله ندارم باهاش وقت بگذرونمهمش دادمیزنم سرش و دعواگاهی فکر می ...

عزیزم شما اول باید حال روحی خودتو خوب کنی تا بتونی با پسرت ارتباط خوب بگیری.

این روزا زود میگذره و بزرگ میشه و خودش ازت فاصله میگیره.

الان ک کوچیکه و به بودنت نیاز داره پس کنارش باش و باهاش وقت بگذرون.بعدا دلت میسوزه واسه این روزا.

هرچی زندگی رو سخت‌تر بگیری حالت بدتر میشه

خدایا شکرت