2777
2789
عنوان

شوهرم در نبود من همش با خونوادش بیرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی ساکتم در مقابلش که دعوا نشه

والا من درسته ۸ سال ازت کوچیک ترم ولی خب نگاه تو جایگاه اجتماعی خیلی بالایی داری جایی هستی که یکی مثل من آرزوی بهش رسیدن رو دارم بعدش میخوای بری تو بیمارستان کار کنی مریض بدجور و روانی میفته به جونت باید یه جایی هم وایسادی جلوش نه در اون حدی که خدای ناکرده دست روت بلند کنه اگرم میدونی نمیتونی باهاش بسازی بی اهمیت باشه برات تا درس و زندگیت بگذره خواستی جدا شو 

خیلی زشته حرفتون تو که اینطوری هستی می رفتی با یه مردی ازدواج می کردی که بی کسو کار باشه مرد بیچاره که از زیر بوته نیومده بیرون.اگه می رفت با زنای تو خیابون یا رفیق بازی اون موقع باز یجور دیگه ناله می کردی واقعا متاسفم براتون که از لحاظ عقلی به سن ازدواج نمی رسید میرید ازدواج می کنید همون بهتر که از زندگی این مرد بیای بیرون 

والا من درسته ۸ سال ازت کوچیک ترم ولی خب نگاه تو جایگاه اجتماعی خیلی بالایی داری جایی هستی که یکی مث ...

حالم از خودش و خونوادش بهم میخوره

فقط به روی خودم نمیارم

خیلی زشته حرفتون تو که اینطوری هستی می رفتی با یه مردی ازدواج می کردی که بی کسو کار باشه مرد بیچاره ...

یه بار دوبار باشه مشکلی نیست

نه که همش با خونوادش باشه و اونا رو‌به من ترجیح بده

حتی وقتایی که منم هستم

کاشکی می‌شد بیام بیرون

احساس آزادی میکردم