یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا من درسته ۸ سال ازت کوچیک ترم ولی خب نگاه تو جایگاه اجتماعی خیلی بالایی داری جایی هستی که یکی مثل من آرزوی بهش رسیدن رو دارم بعدش میخوای بری تو بیمارستان کار کنی مریض بدجور و روانی میفته به جونت باید یه جایی هم وایسادی جلوش نه در اون حدی که خدای ناکرده دست روت بلند کنه اگرم میدونی نمیتونی باهاش بسازی بی اهمیت باشه برات تا درس و زندگیت بگذره خواستی جدا شو
خیلی زشته حرفتون تو که اینطوری هستی می رفتی با یه مردی ازدواج می کردی که بی کسو کار باشه مرد بیچاره که از زیر بوته نیومده بیرون.اگه می رفت با زنای تو خیابون یا رفیق بازی اون موقع باز یجور دیگه ناله می کردی واقعا متاسفم براتون که از لحاظ عقلی به سن ازدواج نمی رسید میرید ازدواج می کنید همون بهتر که از زندگی این مرد بیای بیرون