2777
2789
عنوان

شوهرم در نبود من همش با خونوادش بیرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 60 پست

دوستانی که میگن وا خب خونوادشه چه ایراد داره وا بره با زن خوبه یا با رفیقاش؟ و از این حرفا، گیر مرد این مدلی نیفتادن که کلا میخاد بچسبه در ک…ن خونوادش و بس! 

دو روز سرشون بیاد دوزاری شون میفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی گرفتیمولی من شهر دیگه ای هستم

عزیزدلم،الان شرایط کنار هم بودن وندارید،دختر قشنگم،خوبه همسرت بگه درسشو به من ترجیح میده؟بخاطر درسش،زندگی با منو بیخیال شده؟

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

عزیزدلم،الان شرایط کنار هم بودن وندارید،دختر قشنگم،خوبه همسرت بگه درسشو به من ترجیح میده؟بخاطر درسش، ...

اخه مشکل اینه وقتایی که من هستم هم همینه

تاسوعا عاشورا یه دعوای بدی کردیم

چون من گفتم بیا بریم مراسم نیومد بعد من با مامان و خواهرم رفتم اونجا با مادر و خواهرش و بچه های خواهرش دیدمش

بحث سر یه بار بیرون رفتنش نیست

بحث سر اینه که وابسته خونوادشه

برای من خرج نمیکنه ولی برای بچه های خواهرش خرج میکنه

بخدا اشک تو چشمام حلقه زده😔😔😔

بابا تو فردا پس فردا میشی متخصص تو کجا و اون کجا اگر میکوبت بگو کیه خوشش نمی اومد با دکتر ازدواج کنه تو هم داشته هاتو و سوادت رو بزن تو سرش وقتی میبینی اینجوریه

اخه مشکل اینه وقتایی که من هستم هم همینهتاسوعا عاشورا یه دعوای بدی کردیمچون من گفتم بیا بریم مراسم ن ...

جدی؟؟پس من اشتباه برداشت کردم.متوجه نشدم که وقتی بین شما و خانواده ش هم بخواد انتخاب کنه،خانواد هم شو اولویت قرار میده.در این صورت حق کاملا با شماست.باید مشکلتو جدی باهاش حال کنی

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

دقیقا درک نمیکنن خیلی سخته خیلی

منکه جدا شدم

ببین حتی با یه سری دوست شدیم خیلیم باحال بودن همیشه دوره داشتیم

کلا هر سری یه دعوا و بی آبرویی راه انداخت تا کات کردن با ما

بهشم گفتم اگه این کارا رو میکنی که تنها شیم مجبور شیم با خونوادت معاشرت کنیم فقط ، بیلاخ! نکن! 

آدم نیستن بابا

بعدش اینکه درآمد کسب میکنی صد برابر اون فکر کن مجردی فقط درست بخون

اره منم فقط به فکر پیشرفت خودمم

وقتی میبینم اون هیچی جز خونوادش که به قول خودش خط قرمزشن براش مهم نیست

اخه مشکل اینه وقتایی که من هستم هم همینهتاسوعا عاشورا یه دعوای بدی کردیمچون من گفتم بیا بریم مراسم ن ...

وا

نکنه هووی منی؟ اینم برای پسر خواهرش خودشو پاره میکنه

حالا فکر نکنی پسره بچه است ها! ۴۰ سالشه تازگی هم زن گرفته ولی این هنوز سواری میده اساسی

اصلا ضربه نهایی رو همین رابطه اش با این پسره زد به زندگی مون که من جدا شدم