2777
2789
عنوان

کتک کاری با مامانم😔

516 بازدید | 51 پست

چرا من اینحوری ام دخترا اگ دستشونو ببرن حاظر نیستن مامانشونو هل بدن من بدجوری با مامانم کتک کاری میکنم موهاش میکشم سیلی.‌‌‌‌....وای خدایا بخدا من جام وسط جهنمه

دست خودم نیست انقد جیغ میزنم ولم کن هی با حرفاش عذابم میده اگ کسی تو خانواده بفهمه من اینجوریم تردم میکنن یکی از اشناها دید سر مادرم داد زدم هروز تیکه مینداخت بهم.

چقد مردم احترام مادرشونو دارت من چرا اینقد بی حیام چرا چرا چرااااا

اونم منو میزنه فحشم میده از بچگی تحقیرم میکرد پیش خاله هام دوستام...دارم روانی میشم خدا منو نمیبخشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تروخدا نکن اینکارو هم خودتو اذیت میکنی هم اونو

خیلی زجرم میدن با حرفاشون همش وسیله میشکنم ....ج////نده میگن خیلی جریم میکنن یکمم چاشنی دورغ میگن دیگ از دورن اتیش میگیرم حمله ور میشم

عزیزمهمه ی ماها انسانیم خب؟ کارت رو تایید نمیکنم ولی چرا ذره ای ب خودت و روح و روانی ک نابود شده و ب ...

خیلی زجرم میدن با حرفاشون همش وسیله میشکنم ....ج////نده میگن خیلی جریم میکنن یکمم چاشنی دورغ میگن دیگ از دورن اتیش میگیرم حمله ور میشم

گفتی موهای مامانمو میکشم بخدا لبمو گاز گرفتم بچه به خودت بیا این چه کاریه اصلا روت میشه تعریف کنی ، ...

چرا نمیرین پیش مشاوره؟

نمیدونم من کلا کاری ب کسی ندارم ولی اونا وحشیم میکنن وقتی غذا میپزه میگ نخور واسه تو نیست روانیم کرده از عذاب وجدان دارم مییمرم چطوری خودمو تغییر بدم

خیلی زجرم میدن با حرفاشون همش وسیله میشکنم ....ج////نده میگن خیلی جریم میکنن یکمم چاشنی دورغ میگن دی ...

من میگم اول ب احساسات خودت نگاه کن. ب دردی ک باعث این واکنش های شدید شده. با خودت مهربونتر باش، تو تحت خشونت شدید اینها بودی واکنشت طبیعیه اما برا اینکه ب خودت و کسی آسیب نزنی اول باید ب اون کودک درون شکننده ی خودت عشق بدی و درمانش کنی

مادرت هستش با آروم حرف زدن نمی‌تونید به تفاهم برسید و اختلاف هارو رفع کنید؟از یه مشاور کمک بگیرید ای ...

زبونش تیزه ول نمیکنه هی نیشو کنایه منم تا جواب ندم اتیش دورنم نمیخوابه