2777
2789
عنوان

کتک کاری با مامانم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین متن هات رو که میخونم مدام داری به خودت حمله میکنی خودت رو سرزنش میکنی

کمکی کرده تا حالا بهت این خودسرزنشگری ها؟ که بتونی اروم تر بشی؟ 

ببین کمکت که نمیکنه هیچ حالت هم بدتر میشه خشن ترت میکنه اول از همه با خودت خشن تر میشی بعد سرریز میکنه با مادرت خشن میشی. 

فکر نکن مساله ات فقط پرخاشگری با مادرت هست مساله اول پرخاشگری نسبت به خودت هست. همین که خودت رو سرزنش میکنی که من خیلی بدم همه از من بدشون میاداز خودم متنفرم اینها همه حمله به خود هست. 

اگر میخوای کاری بکنی که موثر باشه اول از همه دیگه هیچ وقت به خودت و شخصیتت حمله نکن. 

دوم به خودت حق بده بابت پرخاشگری های مادرت به تو ازش خشمگین باشی. تو اون لحظه به خودت بگو چقدر درناک و ازاردهنده است که از مادرم این حرفها و رفتارها رو میبینم چقدر ازش حق دارم خشمگین باشم که خوردم میکنه. 

اینطوری میتونی با خودت همدلی داشته باشی تا وجودت میون این همه درد و ازار اروم بگیره. 

مادر تو هم حق نداره به بچه اش اسیب بزنه اون هم مقصره همه مشکلات رو از چشم خودت نبین

ببین متن هات رو که میخونم مدام داری به خدت حمله میکنی خودت رو سرزنش میکنیکمکی کرده تا حالا بهت این خ ...

ممنون ک وقت گذاشتی نوشتی

سعی میکنم تغییر کنم حداقل از سمت خودم

اره الان دستم ب انداازه ی کاسهسیاه شده هوف

عزیزم اگه اون اول کتک کاری و شروع نمیکنه نزنش

یکی اون میگه یکی تو جواب بده بعد سریع بیا اتاق من خودمم خیلیییی سریع عصبی میشم ولی بعد که اروم میشم مثلا میگم خداروشکر تو عصبانیت فلان کار و نکردم یا فلان حرف و نزدم