2777
2789
عنوان

کتک کاری با مامانم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 51 پست
خیلی زجرم میدن با حرفاشون همش وسیله میشکنم ....ج////نده میگن خیلی جریم میکنن یکمم چاشنی دورغ میگن دی ...

نکن نکن پس فردا از دستش بدی دیوونه میشی عذاب وجدان داغونت میکنه یبار تو دوران بلوغم نمیدونم چه زری زدم مامانم گریه کرد الانم که الانه ۲۰ سال از روش گذشته یادم میفته چشام پر میشه خودمو فحش میدم سر اونم خودمو هیچوقت نمیبخشم 

بال و پر نده سعی کن جوو اروم کنی هم به خاطر خودت هم خانوادت

🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم من کلا کاری ب کسی ندارم ولی اونا وحشیم میکنن وقتی غذا میپزه میگ نخور واسه تو نیست روانیم کرد ...

چرا این اتفاقا افتاده؟

چرا اینطوری رفتار میکنه؟

دلیل خاصی داره؟

بهتر نیست ببرید روانپزشک؟

نکن نکن پس فردا از دستش بدی دیوونه میشی عذاب وجدان داغونت میکنه یبار تو دوران بلوغم نمیدونم چه زری ز ...

خستم دیگ خیلی اذیت میشم منم زیاد کتک میخورم بدنم کامل کبوده دلم نمیخواد من بزنم ولی یجوریه انگار باید تخلیه شم خیلی رفتارش بدع باعث میشه منم گناهکار شم

خستم دیگ خیلی اذیت میشم منم زیاد کتک میخورم بدنم کامل کبوده دلم نمیخواد من بزنم ولی یجوریه انگار بای ...

خدا ارامش بده به زندگیتون 

واقعا درک نمیکنم امیدوارم هیچوقتم درک نکنم همچین شرایطی رو

🤍🌱
چرا این اتفاقا افتاده؟چرا اینطوری رفتار میکنه؟دلیل خاصی داره؟بهتر نیست ببرید روانپزشک؟

زبونشون تلخه مثلا میگه از خونه برو دیگ نمیتونیم خرجتو بدیم ۲۰سالمه خیلی میشکنم از درون باعث این خشم از بچکی خودش بوده خودش تخم وحشت رو کاشت 

زبونش تیزه ول نمیکنه هی نیشو کنایه منم تا جواب ندم اتیش دورنم نمیخوابه

بزو تو اتاقت و با ی باشه تو راست میگی تمومش کن 

همین 

گفت غذا نخور فلان کار نکن بگو ب خودم مربوطه و کار خودتو بکن 

اینقدم خودتو زجر نده 

تو نمیدونی مامان من برا اینکه داداشم از تنبلی بیاد بیرون و یکم دنبال کار و زندگی باشه چ حرفتیی ب داداشم زد و داداشمم خندید و رفت مسافرت 😂😂😂

مامانم بیشتر حرص خورد والا

زبونشون تلخه مثلا میگه از خونه برو دیگ نمیتونیم خرجتو بدیم ۲۰سالمه خیلی میشکنم از درون باعث این خشم ...

چه شرایط سختی

کاش راضیش کنی جفتتون برید مشاوره

اون از تو متنفر نیست فقط اعصابش ناراحته

زبونشون تلخه مثلا میگه از خونه برو دیگ نمیتونیم خرجتو بدیم ۲۰سالمه خیلی میشکنم از درون باعث این خشم ...

برو سرکار 

بخدا ارامشت بیشتره 

من با اینکه تو خونه خیلی تنش نداریم اما میرم سرکار خ ارومترم

اجازه ندادنم کار خودتو بکن 

بزو تو اتاقت و با ی باشه تو راست میگی تمومش کن همین گفت غذا نخور فلان کار نکن بگو ب خودم مربوطه و کا ...

خوشبحال داداشت ک اینقد خویشتن داره من خیلی عوضی ام بدم میاد از خودم از خودم خجالت میکشم دست خودم نیست

چه شرایط سختیکاش راضیش کنی جفتتون برید مشاورهاون از تو متنفر نیست فقط اعصابش ناراحته

میدونم ولی من خیلی عوضی ام دلم میخواد تغییر کنم دوس ندارم با مادرم اینطو باشم هرچقدم حرف بزنه کتک بزنه من نباید سر بلند کنم دست خودم نیست

مادر منم زمانی که رَم میکنه سمت من حمله میکنه

من همیشه فرار میکنم

چون زورش خیلی زیاده؛وقتی عصبی میشه زورِش بیشترم میشه

کلا سعی میکنم زیاد سمتش نَرَم

چون خیلی وحشی و احمق و بیشعوره

همیشه هم چیزی پرت میکنه که ممکنه آسیب بزنه