2777
2789
عنوان

قدیما یه حیایی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 66 پست
اجی دوست پسر داشتن عادی شده و اکثرا فکر میکنن که اون پسر قراره بیاد خواستگاری اینا اگه هردو مجرد بود ...

دیگ سختگیر نباش دست گرفتن اوکیه بغل بعد شناختن طرف بوس بعد 8 9 ماه اکیه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته ولی آخه ریختن با مرد متاهل اون با اینکه ادم میدونه حالا اگه هردو مجرد یا جدا شده بودن اره ولی ...

از خیانت و رابطه با مرد متاهل فقط یه زن هرزه دفاع میکنه

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️

رابطه با زن و مرد متاهل تو خارجشم همه بهش میگن خیانت اینا دیگه کی دیگه الگوشونه😑

معلومه که‌خیانته، هرجای دنیا

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

اخ قربون دهنت👍👍

عزیزمی بخدا گند یه کاریو در میارن بقیه به فکر درس و پیشرفت و یادگیری چند زبان و موسیقی و .... 

اینا به فکر جن.ده بازی و هرشب با یکی بد تر خودشون خوابیدنن 

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

دیگ سختگیر نباش دست گرفتن اوکیه بغل بعد شناختن طرف بوس بعد 8 9 ماه اکیه

نه منظورم اینه از لمس کردن که جاهای خصوصی همدیگه رو نبینن و لمس نکنن وگرنه بغل و بوس دیگه اوکیه

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

از فشار زیاد زده بود.بنده خدا حالش خوب نیست.هم فقر زیاد و هم دوبار ازدواجی که داشته و جدا شده.دختری که پیشش نیست.

از لج از غصه و یا فشار زیاد همچین تاپیکی زده که بگه آخرش میرم با یه مرد پولدار حتی متاهل 

ولی اینکارو که نمیکنه.

دیوانه که نیست. آدمی هم که اینکارو بخواد بکنه اینجا هیچوقت نمیگه.

کاشکی به هر کی هرچیزی که گفت حتی زشت حتی اگر خیلی متناسب با اعتقادات ماهم نبود اینجوری رفتار نکنیم.که توهین کنیم.به خودش به خانوادش

علت یابی کنیم.و کمک کنیم..

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

عزیزمی بخدا گند یه کاریو در میارن بقیه به فکر درس و پیشرفت و یادگیری چند زبان و موسیقی و .... اینا ب ...

خب وقتی خودشون ..... هستن چطوری به فکر زندگی سالم باشن؟

درسته ولی آخه ریختن با مرد متاهل اون با اینکه ادم میدونه حالا اگه هردو مجرد یا جدا شده بودن اره ولی ...

اوههههه این جدی بدههههه کسی که به زن یا شوهر خودش وفا نکرد به بقیه هم نمیکنه

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

از خیانت و رابطه با مرد متاهل فقط یه زن هرزه دفاع میکنه

اگر تو تاپیک های سال ۹۶ به قبل رو نگاه کنید می بینید که چقدر اون زمان ما این موارد رو بد می دونستند

انگار از سال ۱۴۰۰ به بعد داریم برمی گردیم به زمان انسان های نخستین 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اگر تو تاپیک های سال ۹۶ به قبل رو نگاه کنید می بینید که چقدر اون زمان ما این موارد رو بد می دونستندا ...

همینطوره 

الان با افتخار تو سایت ازش حمایت میکنن 

نه منظورم اینه از لمس کردن که جاهای خصوصی همدیگه رو نبینن و لمس نکنن وگرنه بغل و بوس دیگه اوکیه

موافقم

یکیشون سرشو بزاره رو یا اونیکی هم اوکیه ولی دیگ بیقش بعد ازددواج دیه

نود هم  اصلا

من و دوستام دخترا بالاتنه همو  دیدیم وللی عکس نه یسرم نع

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا