2777
2789

من واقعا دلم نمیخواد زنده بمونم 

چرا خدا جونمو نمیگیره راحت شم اخه

بابا به پیر به پیغمبر من از زندگی خستمممممممم

الان دو هفتست هرچقد میخوام خودمو گول بزنم ، بگم ولش کن زندگی دو روزه ، چند سال تحمل کنی میگذره ، بعدش میمیری ،به نکات مثبت نگاه کن ، انرزی منفی به خودت نده ، شاد باش ، زندگی کن ، بیخالی باش 

یکم اجراش کردم ، ولی به سختییییی، نمیکشم دیگه 

۲۳سال عمر کردم دیگه بسه

من نمیخوام این زندگیو 

ما که به تصمیم و خواسته خودمون نیومدیم 

ایکاش حداقل به خواسته خودمون خلاص شیم از زندگی 

چرا خدا امثال منو راحت نمیکنه از این زندگی 

الان منی که دارم ادیت میشم چرا مردمو نمی‌شوند خلاص شم

بابااااااااا من نمیخوام این زندگیو اخه 

من نمیتونم تحمل کتم 

نمیارزه ، میخوام تموم شه خستممممم، دلم یه خواب میخواد یه خواب طولانی که بعدش خواب به خواب بشم 

هرجقد میرم جلو تو زندگی با چالش های جدید تری مواجه میشم 

خب اخه این چه زندگیه همش به حسرت گذشت 

توف تو این زندگی بشه 

توف به عمر و جوونی من بشه 

نا امیدم 

.خدایاااااا بسه دیگه

نمیخوام کفر بگم

خدا خیلیی جاها تو زندگیم دستمو گرفته ولی من دوست دارم تموم شه زندگیم

چرا خدا ادیت میکنه منو اخه

الانم بی صده دارم اشک میریزم 😭😭

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

چته

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچی تاوان داره علکی که نیست بگی میخوای بمیری خدا هم بگه چشم الان میکشمت؟الان تو داری یه امتحان میدی میدونستی؟امتحانی که اگه قبول شی و از سختی هاش بگذری به خوبی هاشم میرسی!من درکت میکنم خودمم یه موقع هایی دلم میخواست بمیرم اما الان هدف دارم تو زندگیم و براشون میجنگم هرچقدر هم که سخت باشه من قبولش کردم!الان برو لب پرتگاه نمیدونم برو تو ارتفاع که خودتو بندازی بمیری!!ببین اصلا جراتشو نداری کع خودتو پرت کنی!خدا داره امتحانت میکنه یعنی هممونو امتحان میکنه و اونایی که بتونن از اون امتحان رد شن و موفق بشن میتونن به چیزای بزرگی برسن اما توو و کسایی که مثل تو فکر میکنن میخوان با کشتن خودشون از این امتحان در برن برای همین قدرتش رو ندارن که تحمل کنن.اونا هدفی ندارن که براش بجنگن ولی یادت باشه برای هرکی مهم نیستی!آدما لیاقت خوبی هارو ندارن پس بدون شک بدون که هرکی هم که پشتت نباشه من هستم من پشتتم فقط بهم قول بده از این امتحان عبور کنی!بهت قول میدم به جاهای خوبی میرسی!ببین این همه برات نوشتم!پس حتما برام اهمیت داری که دارم انقدر مینویسم دیگ!بهم قول بده بلایی سر خودت نیاری!!منم قول میدم پشتتم و تو اگه دست از این کارات برداری حتما به یه جایی میرسی!این همه زر نزدم که بعد بیای دوباره چرتو پرت بنویسیاا!

ببین چیزای کوچیک باعث میشن تو آدم بزرگی بشی!پس لطفا پیامامو رد نکن!از دور ماچ میکنم هروقت از چیزی ناراحت بود فقط گریه کن درسته همچیو حل نمیکنه ولی میتونی خودتو خالی کنی!اگ پیشت بودم دستامو باز میکردم بپری تو بغلم گریه کنی!لطفا برو و سریال بازی مرگ رو تماشا کن یه سریال کره ایه که 8قسمت بیشتر نداره و خیلی میتونه کمکت کنه در این باره!فقط یادت نره من پشتتم!باید خستگیو از تنت بیرون بکشی که تازه اول راهه.باید راه بیوفتیاا کلی دیگه مونده ولی مطمئنم تهش میرسی!ازحالا به بعد باید یه لول دیگه از شخصیتت باشی!قول بده هاا!به امید قولت انتظار میکشم!دخترم داره به قهرمان شدن نزدیک میشه:)

همچی تاوان داره علکی که نیست بگی میخوای بمیری خدا هم بگه چشم الان میکشمت؟الان تو داری یه امتحان میدی ...

ممنون از اینکه برام وقت گذاشتی گلم

نمیدونم چرا گاهی اینطوری میشم 

زندگی از نطرم پوچه 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
ببین چیزای کوچیک باعث میشن تو آدم بزرگی بشی!پس لطفا پیامامو رد نکن!از دور ماچ میکنم هروقت از چیزی نا ...

فدای تو بشم من خواهر قشنگم که انقد مهربونی 

از امروز سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم ، و به زندگیم ادامه بدم هرطور که هست

اگه خدا بخواد میشه 😍😘