2777
2789
عنوان

قدیما یه حیایی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 66 پست
قدیما زن ها زن بودن و مرد ها مرد عرف و عزت و غیرت و ابرو سرجاش بود کمتر کسی پیدا میشد در خفا و کلی پ ...

خدا پدر و مادرتو واست نگه داره واقعا حق گفتی

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفم بزنی میگن سرت تو زندگی خودت باشه😤اگه آویزونای عزیز اجازه میدن ما به این یکی دیگه واکنش نشون بد ...

وای دقیقا😐🤌

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

وااااااینو دیگ عجیب میگید والاحاملگی ک طبیعیه عکاسی هم میکنن قشنگه والااگ بچه دار شدن عجیبه یس ملت ...

عکس بگیرن منم گرفتم جشنم خانوادگی گرفتیم ولی دیگ شکمشونو تو چشمه مردای دیگه نکنن زشته خب

سلام گلم 

اون کاربر @hosein2211‍ 

دروغ گو هست برین تاپیکای مجردیشو بخونین 

اول تاپیک متاهلی میزنه میگه متاهلی خوبه تا خانمای بیچاره از همه جا بیخبر برن از بدبختیای متاهلی بگن 

بعدش میاد تو یه تاپیک دیگه میگه حالا دیدین چرا میخوام مجرد باشم زنا اینجورن فلانن

گولشو نخورین خواهشا 

تاپیک یکی مونده به اخر منو ببینید میفهمید چقدر خانما ازش شکایت دارن