2777
2789
عنوان

قدیما یه حیایی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 66 پست
خب وقتی خودشون ..... هستن چطوری به فکر زندگی سالم باشن؟

یکی مربوط به جو خانوادگیشون میشه 

یکی هم وقتی طرف خودش یه راه لجن و پیش میگیره و صد البته چیزی که رواج پیدا کرده به اسم روشنفکری گند میزنه به سرتاپای خودشو یه سری جوون دیگه که احمقانه این کودن هارو سرلوحه خودشون قرار میدن در نتیجه فساد و فحشا و جن... فراگیر میشه

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

بابا ول کنید شما هم 

خودتون میتونید مسائل زناشویی خودتون رو حل کنید ، مونده مسائل بقیه؟!

خون خودتون کثیف نکنید 

به درک که اینجوریه 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینطوره الان با افتخار تو سایت ازش حمایت میکنن

کرونا بدجور رو ذهن ها اثر گذاشته 

کلا از سطح بی شعوری هم مردم دارند می رسند به سطح جهالت 

فقط خدا به خیر کنه

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

موافقمیکیشون سرشو بزاره رو یا اونیکی هم اوکیه ولی دیگ بیقش بعد ازددواج دیهنود هم اصلامن و دوستام دخ ...

دقیقا منم با شما کاملا موافقم 

دختر اوکیه‌ چون همجنس خودمونه ولی پسر عمرااااا معلوم نیست با اونا چیکار می‌کنه و بعدا هم قراره کلی تهدید کنه

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

حیا که صفر شده مامانم میگف نزدیک زایمانم بیرون نمیرفتم خجالت میکشیدم الان همه شکم لخت تو‌اینستا ولوو ...

وااااا

اینو دیگ عجیب میگید والا

حاملگی ک طبیعیه عکاسی هم میکنن قشنگه والا

اگ بچه دار شدن  عجیبه یس ملت با بچهاشون نرن بیرون  هممه میفهمن چیکا کردن

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یکی مربوط به جو خانوادگیشون میشه یکی هم وقتی طرف خودش یه راه لجن و پیش میگیره و صد البته چیزی که روا ...

خیلی حق میگی 

جو خانوادگی این افراد یه جو اشفته و بهم ریخته س که این دخترا اینجور بار میان 👍

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️

از فشار زیاد زده بود.بنده خدا حالش خوب نیست.هم فقر زیاد و هم دوبار ازدواجی که داشته و جدا شده.دختری ...

خیانت  و هرز.گی هیچگونه توجیهی ندارن

من کسی رو میشناسم با سه تا بچه طلاق گرفت رفت فراش مدرسه شد حتی ازدواج مجدد نکرد ولی بچه هاشو به بهترین نحو بزرگ کرد 

ایشون گفت مرد متاهلی به من درخواست داده من چیکار کنم پا بند من بشه 

عزیزم هزاران خانوم هستن که با سختی کار میکنن ولی تن به اینگونه روابط نمیدن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

دقیقا منم با شما کاملا موافقم دختر اوکیه‌ چون همجنس خودمونه ولی پسر عمرااااا معلوم نیست با اونا چیکا ...

نه والا ما عکس نمیدیم ولی راحتیم بیش  رفیقای  دخترم هزاربار لباس عوض کردم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

میگن ارزش ها عوض بشه؛ عوضی ها با ارزش میشن همینه دیگه.

وقتی به دستورای خدا پشت پا می زنیم. هی میگیم این اوکیه؛ این مشکلی نداره، کم کم به این نقطه و بدترش می رسیم.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بابا ول کنید شما هم خودتون میتونید مسائل زناشویی خودتون رو حل کنید ، مونده مسائل بقیه؟!خون خودتون کث ...

ربطی به اون نداره

مهم اینه خیلیا دارن هر.زگی رو رواج میدن خیلی راحت

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

خیانت و هرز.گی هیچگونه توجیهی ندارنمن کسی رو میشناسم با سه تا بچه طلاق گرفت رفت فراش مدرسه شد حتی ا ...

به نظر میاد نمیشه باشما صحبت منطقی به دور از خشم و تعصب داشته باشم.موفق باشین🙏

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

از فشار زیاد زده بود.بنده خدا حالش خوب نیست.هم فقر زیاد و هم دوبار ازدواجی که داشته و جدا شده.دختری ...

درباره این مورد خاص در جریان نیستم اما از این دست دیوانه ها هستن..کم نیست می شنویم خیانت تو زندگی متاهلی..چیزی که درد ناکش میکنه دیگه نفر سوم رابطه بودن انگار زشت نیست که حتی شوخی شوخیش!رو هم میان میگن :)

به نظر میاد نمیشه باشما صحبت منطقی به دور از خشم و تعصب داشته باشم.موفق باشین🙏

وقتی ندیده و نسنحیده اینطوری نظر میدید معلوم واقعا نمیتونیم باهم هم کلام بشیم 

همچنین شما

قدیما زن ها زن بودن و مرد ها مرد 

عرف و عزت و غیرت و ابرو سرجاش بود 

کمتر کسی پیدا میشد در خفا و کلی پنهان کاری یه غلطی بکنه که در اخر هم دختر از شدت خجالت و بی ابرویی دست به خود کشی میزد

ولی الان نمیشه مرد و زن و از هم تشخیص داد نه زن ابرو و حیا براش مهمه نه مرد تلاشی برای با غیرت بودن میکنه همه چیز متلاشی شده 

هی تعریف کردن واسم که چقدر نره خرها واسه زناشون بک... ن جور میکنن 😔 قبح همه چیز ریخته 

اعتراض کنی بی بند وبار ها میگن به توووووچه به افکارش باید احترام بزاری مگه میشه؟؟ اگه اینجوره که به افکار داعش هم باید احترام بزاریم

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬