2777
2789
عنوان

قدیما یه حیایی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 66 پست
بس دیگه شما هم عن یه چیزیو باید دربیاری بتوچه اصلا کی چیکار میکنه سرتون چرا همیشه تو زندگی این و اون ...

بفرما برو بیرون من با ادمای که از خرابا حمایت میکنن اصلا درشان خودم نمیبینم هم کلام بشم و لول خودمو بیشتراز این پایین بیارم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اجی دوست پسر داشتن عادی شده و اکثرا فکر میکنن که اون پسر قراره بیاد خواستگاری اینا 

اگه هردو مجرد بودن بنظرم اشکالی نداشته و ممکنه به ازدواج ختم شده(البته با رابطه ج.سی کاملا مخالفم ولی چت و دیت بدون لمس کردن همدیگه اوکیه)

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

اجی دوست پسر داشتن عادی شده و اکثرا فکر میکنن که اون پسر قراره بیاد خواستگاری اینا اگه هردو مجرد بود ...

درسته ولی آخه ریختن با مرد متاهل اون با اینکه ادم میدونه 

حالا اگه هردو مجرد یا جدا شده بودن اره ولی طرف زن داره

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بفرما برو بیرون من با ادمای که از خرابا حمایت میکنن اصلا درشان خودم نمیبینم هم کلام بشم و لول خودمو ...

@niniyar‍ 

تاپیک ممنوعه

درباره ی دیگر کاربران و توهین بهش

فحاشی و ...

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

رابطه با زن و مرد متاهل تو خارجشم همه بهش میگن خیانت اینا دیگه کی دیگه الگوشونه😑

جالبه به یه سریا برخورده که چرا باهاش بحث و دعوا میکنید😐😐

دیگه وقتی قبح یه کاری ریخته بشه همین میشه 

معلوم نیست کی با کی نطفه اینارو بستن که انقدر احمق و بی ابرو هستن

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

@niniyar‍ تاپیک ممنوعهدرباره ی دیگر کاربران و توهین بهشفحاشی و ...

خدا شفات بده 

حالا برو به سلامت😂😂🤌

دیگه وقتی قبح یه کاری ریخته بشه همین میشه معلوم نیست کی با کی نطفه اینارو بستن که انقدر احمق و بی اب ...

یکیشون الان اینجاس 😂😂

جالبه به یه سریا برخورده که چرا باهاش بحث و دعوا میکنید😐😐

معلومه خودشونم ارره 

به قول معروف تا کو...ییی نسوزه دهنی باز نمیشه!

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬