2777
2789
بنظرت یسال برای کراشم تلاش کنم ک ببینم میشه یا ن؟ اگ نشد سعی کنم با خودم کنار بیام و اگ این پسره ک د ...

عزیزم پسر باید تلاش کنه نه دختر. دختر باید ناز کنه. تو تهش میتونی یه چیزی بگی ببینی چه واکنشی نشون میده و تو وقت مناسب با لحن مناسب یه سوالایی بپرسی که بفهمی چقد میخوادت. این هم کار یه هفته اس، نه یه ساااال.

بگو برام خاستگار اومده و یه کم رو رابطم با بقیه پسرا حساسه. ببین واکنشش چیه. اگه واکنشش تند بود، شوخ ...

اخه ی اتفاق شبیه این افتاد ک خیلیی پیگیر ماجرا شد ولی فکر کرد من دارم یچیزایی رو بهش دروغ میگم 

تو تاپیکام هست اونی ک گفتم بهونش بوده یا ن اگ خواستی بخون بگو میخادتم یا ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابدامشخصه نمیخواد حوصلش که سر میره میاد سمت تواونی که دوست داره رو از دست میدی اگه ادم خوبیه سعی کن ...

اون پسره ک دوسم داره رو خانوادم باهاش مخالفن بنظرت دوتاشم بیخیال شم؟

چرا مخالفن چیزی دیدن؟ دلیلش چیه ؟ لابد یچیزی میدونن 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

اونی که دوست داره رو صد در صد بیخیال شو. چون هم تو عاشقش نیستی هم خونوادت نمی پسندن. نذار جلو بره احساساتش تحریک بشه یا وابستت بشه. زودتر تمومش کن. اونی که تو دوستش داری هم باید مفصل تر دید 

اسی جون خوندم قبلیارو؛ والا ازین عشقت چیزی در نمیاد چون بهت گفته یکی دیگرو دوست داره. به نظرم اینو فراموش کن. کیس جدید هم که خونوادت مخالفن لابد یه گیری داره، چن سالته؟ اگه فرصت ازدواج با کس دیگه ای داری، نرو با کسی که خونوادت میگن خوب نیس . این جدیده این همه وقته با همین و تو هنوز دوسش نداری، دیگه کی میخوای دوسش داشتی باشی . هر دو رو ببوس بذار کنار ؛ خاستگار سنتی بیاد عاقلانه ازدواج کن .

میشه بگی چجوری میتونم بفهمم کراشم میخوادتم یا ن؟

اصلا بهت گفته یکی دیگرو دوس داره. دیگه چجوری بگه عاشق یکی دیگس . فک نمی‌کنم فایده داشته باشه وقتی دلش جای دیگس ، تو نهایتا حیات خلوتشی

میشه بگی چجوری میتونم بفهمم کراشم میخوادتم یا ن؟

این زمانیه که بهت نگه یکی دیگرو دوس داره. وقتی اینو گفته منظورش اینه که تو برام دوست معمولی هستی و من عاشق یکی دیگم. پس نمیخوادت

اصلا بهت گفته یکی دیگرو دوس داره. دیگه چجوری بگه عاشق یکی دیگس . فک نمی‌کنم فایده داشته باشه وقتی دل ...

پس چرا به قضیه رفیق شدنم با دوستش واکنش داشت؟ طوری ک انگار حس داره یا میخوادتم