یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگن چون باباش آدم خوبی نیست قطعا پسره هم آدم بدیه.وگرنه از پسره چیزی ندیدنبیخیال دوتاش شم؟
چی بگمممم ببین خود پسره چی میگه یعنی اگه آدم بدیه خب قطعا فردا روز واشه شما ی مشکلی درست میکنه نظر پسره چیه راجب پدرش میتونه ارتباطشو کمرنگ کنه یا نه اصن کاری به کار هم ندارن
بنظرم هر دوتا دردسره
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡
آره عزیزم این عتیقه رو بیخیال شو. زن صیقه ای دیگه چه صیغه ایه. حتما پسره عین باباشه؛ و باباشم این کارس راه و چاهو بلده چجوری صیقه کنه. اگه تا الان نکرده باشه که من حس میکنم کرده. پسرو میگما
پسره ک رابطش با باباش خوب نیس ینی کلن از باباش فاصله میگیره دنبال ی راهه ک از باباش جدا شه. چکنم بن ...
چی بگم والا
اگرم میخوای بری تو رابطه باهاش باهم آشنا بشین حواست به رفتاراش باشه کوچیکتر ین چیزی ازش دیدی خداحافظی چون از اول که همه اینجوری نیستن از همین رفتارای کوچیک شروع میشه میرسه به پرخاشگری و کتک زدن و....
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡
پس چیکار کنم من؟ فک نکنم دیگ بتونم این حسی ک ب کراشم داشتمو به کسی دیگ داشته باشم🚶🏻♀️🙂
آخه گوش نمیدی اول گفتم گفتی سختته، عزیزم من اگه جای تو باشم و اینقد به یکی حس داشته باشم بهش میگم. فرقی نداره دختره یا پسره. برو بهش بگو دوسش داری همین .