2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینطور هستم 

با اینکه الان اصلااا آمادگی ازدواج اینا ندارم 

ولی هی به خودش و حرفای مادرش فکر میکنم 

از هر لحاظ همونی هست که تایپمه 

نمیدونم والا 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

منم همینطور هستم با اینکه الان اصلااا آمادگی ازدواج اینا ندارم ولی هی به خودش و حرفای مادرش فکر میکن ...

حالا منکه شناختی ازش ندارم ولی حس میکنم شبیه خودمه همونیه ک دنبالشم حتی جذابیت ظاهریم ندازه زیاد ولی به دلم نشسته 

🍓

بگو چجوریه و چیش فکرتو مشغول کرده ، بهت بگیم به باد رفتی یا نه 😂

فقط خوددددش نه فکرای بد بد هم 

بااینکه حتی شناتت زیادیم ازش ندارم یجورایی همکاریم ولی خیلی کم همو میبینیم ولی حس عجیبی بهش دارم کلا

🍓

حالا منکه شناختی ازش ندارم ولی حس میکنم شبیه خودمه همونیه ک دنبالشم حتی جذابیت ظاهریم ندازه زیاد ولی ...

انشالله فرحی بشه اسی ♥️♥️

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

خب خودش چجوریه؟ اون چیزایی که توجهتو جلب کرده

دقیقا مثل خودم ادم ساکت و توداری هست نمیشه خیلی چیزی ازش فهمید سرش به کار خودشه حتی با همکارهای مرد ام گرم نمیگیره زیاد 

ولی وقتی حواسم نیست نگام میکنه یا وقتی که صحبت میکنم یا از در ک میاد تو زومه رو من نمیدونم اونم حسی داره بهم یا نه😭💔

🍓

دقیقا مثل خودم ادم ساکت و توداری هست نمیشه خیلی چیزی ازش فهمید سرش به کار خودشه حتی با همکارهای مرد ...

خب این چه جذابیتی داره ، یکی که همش تو خودشه. آدم جذب کسی میشه که تحویلش بگیره