مجردمااا گفتم یهو میوفتم میمیرم یا اصن شاید قسمت نشه ازدواج کنم گفتم تو دلم نمونه
کلی دروغ گفتم تا اجازه دادن بپوشم
چند ماه پیش هم لباس عروس پوشیدم 😢
سلام🙋♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡
بنظرت اطراف بزنم قبول میشم؟میگن اولویت با شهر خودمهنمیدونممن دوسدارم اول حقوق شهر خودم و شهرستان ها ...
خب همینی که میگی درسته دیگه. وقتی شهر خودت راحت تری پس اول اون رشته رو توی شهر خودت بزن که احتمالشو بیاری بالا بعد همون رشته ای که علاقه داری رو توی شهرای اطراف. بعد بقیه رشته ها تو شهر خودت. تهشم اگه خواستی بقیه رشته ها توی همون شهرای دیگه
اول رشته هاتو به ترتیب علاقه بچین بعد شهراتو لیست کن اینجوری بهتره
سلام🙋♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡