2777
2789
عنوان

رفتم لباس عقد پوشیدم 😍😁😭

701 بازدید | 27 پست

آقا خیلیییییییییییییی بهم اووووومد 😭 

مجردمااا   گفتم یهو میوفتم میمیرم یا اصن شاید قسمت نشه ازدواج کنم  گفتم تو دلم نمونه 

کلی دروغ گفتم تا اجازه دادن بپوشم  

چند ماه پیش هم لباس عروس  پوشیدم 😢 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی میشع ی چی بپرسم تو تاپیکت؟خودم نمیتونم تاپیک بزنم

بپرس

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

اسی میشع ی چی بپرسم تو تاپیکت؟خودم نمیتونم تاپیک بزنم

بله بفرمائید

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بچها برا انتخاب رشته بدون کنکور ازاد و پیام نور

بنظرتون اول رشته های تاپ شهر خودم و شهرستان های اطراف رو بزنم بعد بقیه رشته های شهر خودم ؟

مثلا من کرمانم

حقوق کرمان

حقوق‌سیرجان

حقوق بردسیر 

بقیه رشته های‌کرمان

ایطوری خوبه؟

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

چند سالته عزیزم

۲۰

لباس نامزدیه چجوری بود؟

بلند ساتن یقه آرشال

بچها برا انتخاب رشته بدون کنکور ازاد و پیام نوربنظرتون اول رشته های تاپ شهر خودم و شهرستان های اطراف ...

اره. بعدها نمیگن تو چه شهری درس خوندی میگن چه رشته ای خوندی. اول رشته رو اولویت قرار بده