2777
2789
عنوان

شما هم اینجوری هستید

42 بازدید | 4 پست

من با یکی بحثی کنم تا چند روز حالم بده و انرژی منفی میگیرم و یه ترس تو دلم میفته نمیدونم چرا مخصوصا اون ادم یکی از عزیزانم باشه

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

اوهوم طبیعیه خب

خب چجوری باید این حس رو کنترل کرد مخصوصا اون حس ترس رو 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چجوری باید این حس رو کنترل کرد مخصوصا اون حس ترس رو

بعضی احساسات لازمه حتی احساساتی که فکر میکنیم منفی هستند مثل خشم مثل ترس اینها همه طبیعی و مکانیسم های لازم بشر هستند تا یک حدی ولی بهترین کار همیشه نوشتن و ارزیابی هست بشین ارزیابی کن منبع و ریشه اش چی بوده ببین راهکار کنترلش چیه شاید هم اصلا کار درست بوده

بعضی احساسات لازمه حتی احساساتی که فکر میکنیم منفی هستند مثل خشم مثل ترس اینها همه طبیعی و مکانیسم ه ...

ممنون