2777
2789
عنوان

توهین و فحاشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2122 بازدید | 161 پست
سلام موافقم عزیزم ، حرف حقی زدیچرا انقدر سریع تاپیک های سیاسی تعطیل میشه ؟ولی تاپیک هایی که در رابطه ...

قربونت برم 

بابا اصلا مثلا مسئله چیز دیگریست 

این میاد حرف دیگه ای میزنه میکشونه یه فحاشی جن..سی

روی همون پیام که توهینه ریپ بزن و همونجا نی نی یار تگ کن راستش از نظر مردی که تو نی نی سایت میاد نبا ...

گلم 

وقتی پاک میکنه 

وقتی سریع فحش مینویسه تاپیکشو میبنده 

من چکار کنم 

وقتی تو یه تاپیک دیگه فحش میده 

تقصیر منه ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تاپیک اولشو خوندم توهینی نکرده بود فقط می‌گفت متاهلا خوشبختن

دوتای آخرو تاپیکاشو بخون که گفته شما دخترا اویزون مردایین و فلان 

یه کاربری دیگه به اسم مهرداد داره که اونجا به خانما درخواست هم داده 

قشنگ تمام این تاپیکارو بخونید 

استارتر عزیز این کار رو انجام بدهقدم اولتاپیک بزن و اسکرین بذارقدم دومخودش رو تگ کن و بعدش نی نی یار ...

گلم شاهدی گرفتم از حاضرین بعدش نی نی یارو خبر کردم انگار نه انگار 

اسکرین چجور بفرستم ؟؟؟

[QUOTE=393448653]گلم شاهدی گرفتم از حاضرین بعدش نی نی یارو خبر کردم انگار نه انگار  اسکرین چجور بفرستم 

جایی که داری پست میذاری گزینه وسط رو یعنی عکس رو بزن بعد اسکرین شات رو از بین گالری ات پیدا کن و بذار 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

[QUOTE=393448653]گلم شاهدی گرفتم از حاضرین بعدش نی نی یارو خبر کردم انگار نه انگار اسکرین چجور بفرس ...

اونجور گذاشتم هرکاری کردم ارسال نشد حتی رو شاهدیا نی نی یارو خبر کردم انگار نه انگار

اونجور گذاشتم هرکاری کردم ارسال نشد حتی رو شاهدیا نی نی یارو خبر کردم انگار نه انگار

کپی می تونی بذاری؟

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

آره آره بزار

من ندارم شما کپی باید بگیری

من ندارم شما کپی باید بگیری

آسمان4444آسمان4444مدیر استارترعضویت: 1404/02/31

تعداد پست: 109

دیدی ؟؟سریعم گرفت حذف کرد تو که میترسی چرا مینویسی 

فکر کنم چشمم خورد البته سریع حذف شد.

توی تاپیک های قبلش هم اصلا معمولی نبود. می گفت میشه دختری رو با پول عاشق خودم کنم. 

یه خونه پنج میلیاردی و یه ماشین سه میلیاردی داشت و این قدر ادعاش می شد. بعد یه کاربر یه حرفی زد و خیلی زشت جوابش رو داد.

نه نه منظورم اینه بزار برم بگیرم