2777
2789
عنوان

هر سوالی در مورد ماورا دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 67685 بازدید | 960 پست
به معنی فراتر یعنی چیز هایی فراتر از دید طبیعی انسان

ببین من یک سوالی دارم خیلی ذهنمو درگیر کرده،من از بچگی خیلی تحت فشار موجودات ماورایی هستم مخصوصا توی خواب خیلی کارام کردم جواب نگرفتم فقط وقتی میرم کربلا خوب میشم تا وقتی گناه نکنم اوکی ام.یبار وقتی رفتم حرم دستم به ضریح امام حسین خورد یک چیز سیاهی انگار ازم کنده شد.حالا سوالم اینه چرا اینا رو بعضیا حس میکنن و چی میشه که یکی رو اذیت میکنن،اونم از بچگیش،ولی به یک سری کاری ندارن؟ یک بچه مگه چه گناهی داره یک سری هم از بچگی اصلا هیچ تجربه ی این شکلی ندارن.من خیلی اذیتم گاهی حس میکنم اختیار رفتارم دست خودم نیست

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکانش هست جن عاشق داشته باشی

چرا خواب تعبیر دار میبینم؟ برام خواب که می‌بینیم همون روز اتاق افتاده.  مثلا خواب دیدم نمره ام در کارنامه ۱۹ شده و ۲ روز بعدش، نمره های امتحان اومد. اینم بگم ک اصلا بهش فکر نمیکنم و نکردم. نا خود آگاه بوده. یا خواب دیدم فامیلامون اومده بندر عباس، دقیقا همون روز ، مامانم گفت که عمه ام اینا اومدن بندر عباس و.... .

کاربر ی دست ۳ نفر می باشد. ۳ دوست.

تو ماه گرفتی میشه چه کارهایی انجام داد؟؟ من شنیدم روز خوبی نیست

وآسه باردارا خوب نیس

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱

مشکل از شما نبوده گلم

چطور ؟همش کابوس می‌دیدم دنبالم هستن و قصد کشتنم رو دارن،حتی یه شب خواب دیدم بلند شدم فرار کنم دیدم در بسته س ،شیشه ها رو شکستم

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

میشه یکم بیشتر درباره عهد بستن بگین؟ و اینکه اگه اشکال نداره از کجا مطالعه کردین؟

منابع مختلفه من یکی راهنمام بود بستگی داره شما چه حوضه ای رو بخوای بینهایت کتاب وجود داره

عهد بستن در واقع همون خون ریختنه دیگه یه جورایی میشی برده شیاطین البته این در ائیین های مختلف متفاوته بعضیا این رو بد نمیدونن و نظرشون یه چیز دیگست 

فروختن روحم میگن بمیری روحت متعلق به اوناست در واقع تباه میشی

من باردارم همون موجودات بهم میگن بچت نمیمونه منو از بچه میترسونن با اینکه باردارم بهم میگن بچت نمیمو ...

قدرت دارن بعضیاشون بله ولی بعضیاشون فقط در حد حرفه عزیزم بستگی داره کی باشه