2777
2789

شادی باید از درون دل بجوشه به نظرم

آدم بخواد به خودش و بقیه خوش بگذره

شاید اطرافیان شما دارن یه غمی رو تحمل میکنن 

الهی خدا دل همه رو شاد کنه❤️

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

گرفتاری زیاد دارن 

اما ظاهر رو حفظ کردن 

بیشتر هم بخاطر روحیه بچه هاشون 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شادی باید از درون دل بجوشه به نظرمآدم بخواد به خودش و بقیه خوش بگذرهشاید اطرافیان شما دارن یه غمی رو ...

کلا همشون انگار تو فاز ناراحتین 

طوری ک آدم شاد میبینم برام عجیبه

اطرافیان من دو دسته اند یه عده خیلی خوشحال یه عده کمی ناراحت 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

اطرافیان اره

ولی پدر من خداروشکر از اون افرادیه که کلا جو رو عوض میکنه مخصوصاتو مهمونی ها 

بابام نباشه همش تحلیل سیاسی و اقتصادی میکنن

ولی ما که میریم همش بگو و بخند میشه:)

باورت میشه تایم جنگ 12 روزه اصلا نمیذاشت اخبار ببینیم میگفت تلوزیون فقط شبکه پویا😂😂

باز خوبه همین حفظ ظاهر ولی اطرافیان من همشون ناله میکنند

توجه نکن 

با اینجور افراد کمتر رفت و آمد کن

زندگی به اندازه کافی سخته بخوای ناله کردن دیگران رو هم بشنوی دیگه هیچی رسما افسردگی میگیری

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)