2777
2789
عنوان

توهین و فحاشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 161 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کاربرو خدا زده. نوشته بود یه دختری ردش کرده از اونموقع عقده ای شده و تازه خوشحاله ک اون دختر هنو ...

بخدا که اره 

به من فحش میده بعد پاک میکنه 

جواب من میمونه میگه زنای نی نی سایت فلان و میبندم 

بعد وا میکنه تاپیکو فحش میده دوباره میره 

خانما لطفا تا جایی که میتونین اینو پربازدید کنید واقعا داره به ما خانما بی احترامی میشه اینجا

از پیامهاش اسکرین بگیر بذار و نی نی یار تگ کن ببینه وقتی پیام پاک شده نی نی یار چه کار کنه ؟

@niniyar

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

@niniyar

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

از پیامهاش اسکرین بگیر بذار و نی نی یار تگ کن ببینه وقتی پیام پاک شده نی نی یار چه کار کنه ؟

بقیه توهیناش هست گلم نتونسته پاک کنه 

برین تو حسابش هست ببینید 

سلام موافقم عزیزم ، حرف حقی زدی

چرا انقدر سریع تاپیک های سیاسی تعطیل میشه ؟

ولی تاپیک هایی که در رابطه مسایل جن سی هست خیر؟

دوتاشون مضرن و برای سلامت روان آدم بد

اگه اون مهمه دومی هم به مراتب مهمه 😐

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

بقیه توهیناش هست گلم نتونسته پاک کنه برین تو حسابش هست ببینید

روی همون پیام که توهینه ریپ بزن و همونجا نی نی یار تگ کن راستش از نظر مردی که تو نی نی سایت میاد نباید انقد بهش بها بدی که بری تو تاپیکش نظر بدی 

استارتر عزیز این کار رو انجام بده

قدم اول

تاپیک بزن و اسکرین بذار

قدم دوم

خودش رو تگ کن و بعدش نی نی یار رو

قدم سوم

کاربر هایی که شاهد بودن رو تگ کن و ازشون بخواه شهادت بدن ( شهادت یعنی بگن که چه فحش هایی داده و حرف شما رو تایید کنن)

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎