2777
2789
عنوان

توهین و فحاشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 161 پست

من خودم یکی از کاربر های آقا رو تعلیق کردم بیا روشش رو بهت بگم 

ببین اگه جای توهین کرده اسکرین بگیر یک تاپیک جدا بزن بنویس توهین اسکرین های رپ بزار نی نی سایت رو تگ کن نه تو هر کی میاد تگ کنه بعد هم تعلیق میشه

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یکی از کاربر های آقا رو تعلیق کردم بیا روشش رو بهت بگم ببین اگه جای توهین کرده اسکرین بگیر ی ...

اسکرین نشد بگیرم ولی شاهد داشتم 

بقیه حرفاشم هست 

هرچی نی نی یارو رو اون شاهدم تگ کردم نیومد 

بالای ده نفر همینجا اعلام کردن این فرد اذیتشون کرده 

من خودم یکی از کاربر های آقا رو تعلیق کردم بیا روشش رو بهت بگم ببین اگه جای توهین کرده اسکرین بگیر ی ...

من تاپیک زدم 

خواستم اسکرینای فحش جنسی شو بفرستم 

تایید نشد 

نی نی یار هم تگ کردم اومد تاپیک و بست و حذف کرد 

ولی کاربره تعلیق نشد 

اسکرین نشد بگیرم ولی شاهد داشتم بقیه حرفاشم هست هرچی نی نی یارو رو اون شاهدم تگ کردم نیومد بالای ده ...

چی گفته میتونی سانسوری بگی 

من تاپیک زدم خواستم اسکرینای فحش جنسی شو بفرستم تایید نشد نی نی یار هم تگ کردم اومد تاپیک و بست و حذ ...

میخواین بیاین با کمک هم بزنیم 

چی گفت میشه با سانسور بگی 

کلا که نی نی سایت سرزمین عجایبه

مثلا طرف تاپیک میزنه به فلان چیز اعتقاد دارین؟ یکی مینویسه آره یکی نه

و از اون «نه» ها فقط من رو تعلیق میکنن

بقیه هم کماکان دارن میزنن تو سر هم اونم جلوی چشم من! تعلیقم میشی عملا زندگی نباتی داری هیچ کار نمیتونی بکنی باید ناظر باشی نتونی هم بری جداشون کنی😂