2777
2789
عنوان

روز نود سوره مبارک واقعه

24 بازدید | 0 پست

خدای من تو خیلی بزرگی خیلی کمکم کردی و مطمئنم کمکم میکنی ....

آخه خدا جونم میدونی من فقط تورو دارم و تو همیشه بیشتر از پدر بیشتر از مادر هوای منو داشتی....

خدای بی همتای من تو به من لطف هایی کردی ک ب هیچکدوم از اطرافیانم نکردی جاهایی دستمو گرفتی ک همه شگفت زده بهم گفتن فلانی ببین معجزه شده تو زندگیت...

خدای مهربونم  از جانب خودم بهم سختی هایی رسیده گاهی زمین خوردم خوب ک نگاه کردم مقصر خودم بودم زندگیم نشیب هایی داشته ک مقصرش خودم بودم اما هربار آبرومو خریدی هربار در گوشم گفتی تکرار نکن ولی تکرارش کردم.

یمدت رهام کردی تا قوی شم من اون دختری ک شبا میترسید و میچسبید ب همسرش الان جوری قوی شده ک شده درس عبرتی برای کسایی ک روزی منو بخاطر ضعیف بودنم مسخره میکردن...

خدایا الان دیگه وقتشه دوباره دستمو بگیری وقتشه دوباره اومدم سمتا و نگاهم کنی آخه میدونی خدا

من بدون تو نمیتونم خدایا بی تو من آبروم رفت ، بی تو هزاران تهمت بهم زده شد بی تو تمام رزایل اخلاقی اومد سراغم بی تو ببین چه موجود منفوری شدم خدایا کمکم کن در کنارم باش تا دوباره پر و بال بگیرم 

امروز ۷ شهریور ساعا ۱۴ و ۱۳ دقیقه روستای...... تنهای تنها

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤