2777
2789
به خاطر این هست که مادر شوهر و عروس و خواهر شوهر هیچ کدوم حد رفتار خودشون نمیدونن وگر نه همه میتونن ...

بهترین عروس دنیا هم باشی خانواده شوهر باهات لجن ی دشمنی دیرینه دارن.انگار پسرشون کریستین بوده و اومده یه دختر گدا و بی خانواده رو گرفته و حیف شده 

عروسم عروسای دهه ۴۰ . ۵۰ و ۶۰ 

بقیه بدرد نمیخورن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسا هم همینن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

به جاش تا دلت بخاد عروس جماعت خوش ذات! مهربون! مظلوم معصوم فداکار راز دار خییر خواه...‌ چه جماعت ماه ...

من همیشه به شوهرم میگم من وارد خانواده شما شدم،خانواده تو باید به من به عنوان عروس جایگاه و ارزش میدادن 

خب زمانی که وارد یه خانواده میشی که از اول محبتی ازشون نمیبینی چه انتظاری از عروس داری 

حالا اونی که ذات خودش مشکل داره حرف دیگه ایه

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
میتونم نپذیرم🥲من عاشق مادر شوهر و جاری ایندمم😐😂ینی بعدا نظرم عوض میشه

چون هنوز مادرشوهر و جاریت نشدن باهاشون رفت و امد کنی دورو بازیاشونو ببینی

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همیشه به شوهرم میگم من وارد خانواده شما شدم،خانواده تو باید به من به عنوان عروس جایگاه و ارزش مید ...

حالا خوبه سرخود هم وارد خانواده اشون نشدیم 

کلی منتمونو کشیدن تا عروسشون بشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همینه دیگه عروس جماعت، چشمش دنبال کادو گرفتن از خانواده شوهره همیشه

آره همینه چطور بحث حمالی بودنی مادر شوهر چشش دنبال عروسه

ولی انتظار دارید عروس چشم داشت نداشته باشه نه از این خبرا نیست

بهترین عروس دنیا هم باشی خانواده شوهر باهات لجن ی دشمنی دیرینه دارن.انگار پسرشون کریستین بوده و اومد ...

والا به خدا قبل از اومدن عروس لقمه های پسرشونو میشمردن و ازش میکندن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثلا گرفتاری داشته باشند چجوری زود خودتونو میکشید کنار ؟

مخاطبت من نبودم ولی چون تجربه دارم گفتم جوابتو منم بدم

ببین من هرزمان گرفتاری داشتم نفر اول میدویدم میرفتم تا مدت ها همین بودم بعددیدم ععع اونا وقتی من بیمارم یا گرفتاری دارم اصلن انگار نه انگار منم دیگه بیمارن مشکل دارن هرکار دارن من هیچ توجهی نمیکنم باورت میشه شوهرمم کمتر دیگه بهشون میرسه فهمیدم اینکه شوهر من میدووید موقع گرفتاریاشون خود من بودم الانکه بی توجهم اونم بیتوجه تر شده بهشون الان به پسرشون بزنگن بگن بیماریم مارو ببر دکتر دیگه شوهرم میره من حتی زنگ نمیزنم حالشونو بپرسم

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

آخه کادو باید مناسبت داشته باشه

من منظورم همون مناسبت‌ها بود طرف میره یه جایی چند برابر عروس واسه دخترش سوغاتی میاره تولد هاش رو به چپش میگیره

درحالی که مریض باشه یا کمک لازم داشته باشه اول به عروس زنگ میزنه بیا ناراحتی نداره