تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.
به جاش تا دلت بخاد عروس جماعت خوش ذات! مهربون! مظلوم معصوم فداکار راز دار خییر خواه... چه جماعت ماه ...
من همیشه به شوهرم میگم من وارد خانواده شما شدم،خانواده تو باید به من به عنوان عروس جایگاه و ارزش میدادن
خب زمانی که وارد یه خانواده میشی که از اول محبتی ازشون نمیبینی چه انتظاری از عروس داری
حالا اونی که ذات خودش مشکل داره حرف دیگه ایه
فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مثلا گرفتاری داشته باشند چجوری زود خودتونو میکشید کنار ؟
مخاطبت من نبودم ولی چون تجربه دارم گفتم جوابتو منم بدم
ببین من هرزمان گرفتاری داشتم نفر اول میدویدم میرفتم تا مدت ها همین بودم بعددیدم ععع اونا وقتی من بیمارم یا گرفتاری دارم اصلن انگار نه انگار منم دیگه بیمارن مشکل دارن هرکار دارن من هیچ توجهی نمیکنم باورت میشه شوهرمم کمتر دیگه بهشون میرسه فهمیدم اینکه شوهر من میدووید موقع گرفتاریاشون خود من بودم الانکه بی توجهم اونم بیتوجه تر شده بهشون الان به پسرشون بزنگن بگن بیماریم مارو ببر دکتر دیگه شوهرم میره من حتی زنگ نمیزنم حالشونو بپرسم
شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید