2777
2789

خب این رو هر کسی باور کنه واقعا ی آدم بی عقله 

مسلما مادر شوهر هیچوقت مادر آدم 

خواهر شوهر هیچوقت خواهر خود آدم نمیشه. 

این به معنی دشمنی نیست ‌..

به معنی دید درست و اگاهانه هست .. 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاااا

خواهر شوهر مادرشوهرمن همچیییین خودشونو با من خوب میگرفتن همیشه میگفتن ماخودمون سختی کشیده ایم و خودشونو فرشته جلوه میدادن یه اتفاقی افتاد چند وقت پیش فهمیدم ن بابا تابوده همین بوده رسم دنیا همینه الکی گول نخورین

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

خب مگه قراره دوست باشن؟ من تایمی باهاشونم سعی می کنم باهاشون خوب رفتار کنم و به خودمم خوش بگذره. ولی بقیه موقع ها اصلا درگیر خودشون و کاراشون نیستم. 

اگر گاهی گرفتار باشن هم سعی می کنم یه کم هواشونو داشته باشم. بعدش زود خودمو می کشم کنار دوباره که زیاد صمیمی نشیم

خب مگه قراره دوست باشن؟ من تایمی باهاشونم سعی می کنم باهاشون خوب رفتار کنم و به خودمم خوش بگذره. ولی ...

مثلا گرفتاری داشته باشند چجوری زود خودتونو میکشید کنار ؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

مادرشوهر جای خودش. خواهرشوهر جای خودوش. مادر جای خودش عروس هم جای خودش. داماد هم جای خودش.. هرکی جای خودش فلانی مثل دخترمه و فلانی مثل مادرمه همش حرفه

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️