2777
2789

کسی هست ک دیر به دیر یا اصلا نره؟؟؟من خودم سه سال پیش سونو شکم رفتم گفت یکم  التهاب روده داری دیگم نرفتم  اونقدرهزینه ها بالاس جرات نمیکنم برم 😫

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من که اصلا

وای من خیلی میترسم ازبس  مریضی و تومور و این چیزا شنیدم تو اطرافیانم 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا نمیریم

با اینکه ibs دارم. همش درد دارم

این ماه میخوام ماموگرافی و سونو واژینال برم. اگه بشه آندوسکوپی هم میکنم. اکو قلبم رفتم سه تا دریچه های قلبم مشکل داشت 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
کلا نمیریمبا اینکه ibs دارم. همش درد دارماین ماه میخوام ماموگرافی و سونو واژینال برم. اگه بشه آندوسک ...

پشت گوش  ننداز برو حتما 

من میخام ازین ماه ب بعد ب فکر خودم  باشم 

پشت گوش ننداز برو حتما من میخام ازین ماه ب بعد ب فکر خودم باشم

هر چی میرم بیشتر بهم استرس میدن

همه این بلاها هم از استرس و اضطراب شدیدم ایجاد شده. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من انقد گردو دوس دارم

خوشمزس لعنتی