2777
2789
عنوان

یه جا اومدیم مهمونی خانوم خونه هیچ‌ کاری نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 26655 بازدید | 243 پست

استارتر داره ناهار میپزه بنده خدا وقت نداره بیاد

اومدی بگو چی خوردی ما خیالمون راحت بشه😄

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

گفتم عزیزم عمدا میکنه چون خودشم دقیقا به همین موارد عین من تو خونه ی خودش حساسه مثلا یه سینی کهنه با ...

ای وای چه بدجنسه 😐دعوتش نکن دیگه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نسبتا مادرم اینطور بود 

بخصوص با فامیل پدری

زمان رو در نظر نمی‌گرفت ساعت 12 بود میدیدی نشسته پیش شون گپ زدن و در تدارک ناهار  یا چیز دیگه ای نبود. 

اما خب عوضش ما در تکاپو بودیم و بابام یا میرفت خرید یا داداش رو میفرستاد خرید مواد مورد نیاز ناهار 

دیشب گرفت پیش شوهرش تو‌حیاط تو پشه بند زودتر از همه خوابید....و همه به هم نگاه میکردند برای رختخواب ...

کلا اخلاق  گ و ه ی دارن.

بعد عمم پولداره.

دیگه ما و اون عمه هام کارهارو میکنیم.

کلا  تنبلن.

میدونم هم از عمد نیست بیخیالن.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
من نسبتا مادرم اینطور بود بخصوص با فامیل پدریزمان رو در نظر نمی‌گرفت ساعت 12 بود میدیدی نشسته پیش شو ...

خوب مامانت حداقل میدونسته بقیه اعضای خانواده حواسشون هست ولی خواهرشوهر اسی به همراه شوهر و دختر و داماد و پسر شادن همگی

کمک...نه اینکه میزبان بشینه.. مهمون کلا کار کنه

من اونجا نیستم عزیزم. 

هر کسی اخلاقی داره، یا گذشت کنید و به رو نیارید

یا نرید. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

من جات باشم با دخترش میگم عزیزم مادر بزرگت گشنه است حالش بد میشه بیا کمک کن این پیاز رو خرد کن 

برنج رو پیمانه کن 

لوبیا سبز. رو پاک کن و کار میگم بهش و با کمکش یه پلو مخلوطی چیزی میپزم

دختر ۱۳ ساله که شوهر داری بلده قطعا خونه داری هم بلده دیگه 

به دنبال وارستگی 

سرویس نمیده انقدر مهمون میاد،اگه سرویس میداد دیگه واویلا🤣

ولی خداییش باید احترام شمارو نگه داره،من جای شما باشم کار نمیکنم

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

والا حق داره

با اینکه خوب پذیرایی نمیکنه بازم از دیشب اومدین موندین 

طفلی چه بدشانسه اینطوری رفتار میکنه بازم مهمونا ازش خسته نمیشن هی میرن خونش

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن