2777
2789
عنوان

یه جا اومدیم مهمونی خانوم خونه هیچ‌ کاری نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 27489 بازدید | 246 پست

واضح است. خوشش نمیاد ازتون😂

واقعا کار زشتیه رفتن و موندن خونه کسی. حتا مسافر هم هستین دلیل نمیشه تلپ شین. من نه تلپ میشم جایی نه خوشم میاد کسی خونم تلپ شه. اگه هم بیاد قطعا همین رفتارو میکنم تا دیگه نیان. مردم حوصله خودشونو ندارن چ برسه مهمون

🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به شوهرم میگم بلندشیم بریم....میگه غروب..چی بگم...خونه خواهرشه...شهرمون باهم یه ساعت فاصله داره.. ...

والا ۷ساعت هم فاصله داشته باش من چنین وضعی رونمیتونم حتی تحمل کنم!!!

یه ساعت که چیزی نیس ذره ای برای خودتون ارزش قائل شین اون به زبان بی زبانی میگه که خونه من نیاین،شماحتی پامیشین میرین شب هم میمونین!!!!

چقدر اینجا همه ضد مهمونن و عجیییبیعنی داداشتون یه شب یا اصلا دوشب بیاد پیشتون ناراحت و اذیت میشین؟؟؟ ...

دقیقا ما سالی یه بار یا دو بار میریم...

از این حجم پیامایی که بهم حمله شده که هوار شدید سرش تعجب کردم...

من خودم وقتی میان خونم مثل پادشاه و ملکه ازشون پذیرایی میکنم و دولا راست میشم...

خدا هدایت کنه چنین افرادی رو 

این حجم از بیخیالی رو چطوری میتونه انجام بده 

من بعد دو سال رفته بودم خونه خواهر شوهرم فک کن بعد دوسال .خواهرم شوهرمم مجردم هست 

یه شام درست نکرد 

چقد شبش حرص خوردم 

من نمیموندم خونه اش دخترم چون خیلی دوسش داره بخاطر اون موندم 

دقیقا ما سالی یه بار یا دو بار میریم...از این حجم پیامایی که بهم حمله شده که هوار شدید سرش تعجب کردم ...

من خودمم همینجوری یه دقیقه نمیشینم 

یع بار بخدا یادمه کمر درد شدید داشتم دو لا راه میرفتم ولی بازم بهترین پذیرایی از جاش بلند نمیشد یه کمکی بده 

بعد موقعی که بعد دوسال رفتم همیچین حرکت زشتی زد