2777
2789

من: گربه میخوامم 

جواب مامان بابام:👍👍👍👍

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی هاپو نمیشه

خانواده من گربه رو شاید 10 درصد بزارن سگ رو 1 درصد هم نمیزارن😂😂

خودت داری؟ 

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

من دو تا نی نی یک روزه از سطل اشغال پیدا کردم بزرگشون کردم 😍الان پنجاه روزشونه عکساشون تو گوشیه دیگ ...

آخییی😍🫠

چه رنگی آن؟ 

خانواده من گربه رو شاید 10 درصد بزارن سگ رو 1 درصد هم نمیزارن😂😂خودت داری؟

عاشق سگم بی نهایت ولی بابام میگه اگه سگ از اون در بیاد تو من از همون در میرم بیرون😂

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️کاربری دوم (aniish) هستم💜✨️

ی روز دوتا بچه گربه تو کوچمون دیدم اوردم خونمون بهشون غذا دادم خوردن خوابیدن باهاشون بازی کردم بعد دیگه چون نمی تونستم نگه شون دارم دیگه ولشون کردم🥺

عکسشم ببینم میاد یا نه

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

یکی مشکی سفید یکی دیگه حنایی سفید

🎀اخی

عاشق سگم بی نهایت ولی بابام میگه اگه سگ از اون در بیاد تو من از همون در میرم بیرون😂

من بابام پایه اس ولی مامانم.. 😂🧑‍🦯بابامو میشه راضی کرد ولی مامانم نه🧑‍🦯

اگه گربه میزارن گربه بیار خب

سگ رو واسه پارک ها و مرکز خرید ها ممنوع کردن

ی روز دوتا بچه گربه تو کوچمون دیدم اوردم خونمون بهشون غذا دادم خوردن خوابیدن باهاشون بازی کردم بعد د ...

وایی🫠

یه سوال بپرسم جواب میدی؟

بخدا که واقعا سوالمه و منظوری ندارم

و هر کس آزاده سبک زندگیشو خودش انتخاب کنه

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم
یه سوال بپرسم جواب میدی؟بخدا که واقعا سوالمه و منظوری ندارمو هر کس آزاده سبک زندگیشو خودش انتخاب کنه

بپرس عزیزم