2777
2789
عنوان

یه جا اومدیم مهمونی خانوم خونه هیچ‌ کاری نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 26752 بازدید | 244 پست

بنده خدا حوصله مهمون نداره من مهمون بياد خونه ام صد خودم را ميزارم ولي اصلا حوصله مهمون ندارم خداروشكر مهمونم زياد ندارم به خودتون احترام بزارين نرين خونه اش به شوهرت بگوخواهر ت گناه داره حوصله مهمون بازي نداره از در مهربوني وارد شو

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم با شوهر خواهرش و پسر آبجیش و دوماد آبجیش تو‌حیاط نشستن و هر هر دارن میخندن حتی به جرز دیوار و ...

مگه مهمون نیستی؟ پاشو برو بیرون بگو میخوام بازار رو بگردم

یا برو حموم نیم ساعت طول بده

یا هم برو چرت بزن

چرا حمالی میکنی البته ببخشیدا

غروب هم جمع کن برو دیگه هم نرو برای شب خوابیدن

دیشب گرفت پیش شوهرش تو‌حیاط تو پشه بند زودتر از همه خوابید....و همه به هم نگاه میکردند برای رختخواب ...

خانوادگی گشادن؟ ببخشیدا

وقتی خواهرشوهرت نمیکنه مادرشوهرت باید انجام بده نه تو که عروسی 

چقدر بی عقلن

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

دخترش ۱۳ سالشه که شوهر داده..از مامانش تنبل تر...

بچه من پونزده سالشه يه كته بلد نيست درست كنه ،سيزده ساله !دلم سوخت واسش 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
منم اعصابم خورد میشه نظم خونه ام رو به هم میزنن اسکاچ ظرف ها رو میمالن به سینک تمام سینی های براقم ر ...

شما خیلی حساسی بهش همین چیزا رو بگو مطمئنا جوری که میخوای کمک میکنه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

شوهرت چقدر بی عار هس این همه بی احترامی بازم ول کن نیسمرد خوبه غرور داشته باشه

مسئله اینجاس به نظر همسر استارتر اینا بی احترامی نیست که

خواهرشه این حرفا رو ندارن که باهم

مردا متوجه نیستن خیلی چیزارو

حالا با خودش میگه دور هم یه چیزی میخوریم دیگه بالاخره.بمونیم خوش بگذرونیم دورهم

شما خیلی حساسی بهش همین چیزا رو بگو مطمئنا جوری که میخوای کمک میکنه

گفتم عزیزم عمدا میکنه 

چون خودشم دقیقا به همین موارد عین من تو خونه ی خودش حساسه 

مثلا یه سینی کهنه با دسته ی شکسته داره اصلا بهش اسکاج نمیزنه فقط با پارچه میشورتش که خط نیوفته درحالیکه یه سینی معمولیه نه نقره اس نه چیزی

ولی وسایل نقره ی من رو خط خطی میکنه 

برای غذا کشیدنم تو خونه خودش ادا اصول داره ولی میاد خونه ی من برعکس میکنه 

خیلی ترفندا به کار بردم تو خونه ام به چیزی دست نزنه ولی بازم عین بچه تا یه راه فرار پیدا میکنه خوشحال و خندان یه گندی میزنه تا راحت میشه

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرم با شوهر خواهرش و پسر آبجیش و دوماد آبجیش تو‌حیاط نشستن و هر هر دارن میخندن حتی به جرز دیوار و ...

نیار به نظرم یبار ضایع اش کنی خودش متوجه میشه

نیاز هاتو بلند بلند بگو که انجام بده   صداش بزن فلانی بیا جاها رو جمع کن تا الان رو زمین پهنه

فلانی من گشنمه برای ناهار برو یه چیزی بخر بخوریم 

برای چای هم بگو خودت بریز من انقدر کار کردم خسته شدم 

همه اینا رو بلند بگو بقیه بشنون و بذار کوفتش بشه

از بس تو همه کار ها رو میکنی به اون خوش میگذره