2777
2789

پدر شوهرم و شوهرم دعواشون شده شدید!

قبلا هم دعواشون میشد و شوهرم خونه نمیرفت

خلاصه خیلی اذیتش کردن

رابطه مادرشوهر و پدرشوهرمم باهم خوب نیست جفتشون باهم لج میکنن با شوهرم بد میشن ب لج هم

بعد اونروز دعواشون شد شوهرم خیلی اعصابش خورد بود

بعد پدرشوهرم زنگ زد گفت فردا بیا ماشینمو بهم بده مال خودمه بیا پسش بده

بعد شوهرم گفت ی مقدارشم من دادم دیگه

بعد پدرشوهرم گفت ولی بیشترشو من دادم میاری تحویل بدی یا بیام بزور بگیرمش

بعد من ب شوهرم اشاره کرده لگو باشه منت نکش

خلاصه رفت ماشینو داد

دوروز بعدش استوری پسرعمشو دید ک پشت ماشین ماعه چون من یدونه برچسب زدم ت ماشینش و یه مجسمه کوجولو گذاشتم رو ضبط بخاطر اون شناخت بعد منو صدا کرد رفتم دیدم داره سکته میکنخ گفت استوری پسرعممو ببین با ماشین منه ماسینو از من گرفته داده ب خاهرزادش 

چی بگم من الان؟ چی بگم؟

منم واقعا نتونستم چیزی بگم

بعد زد زیرگریه گفت ایشالا بمیرم راحت شم از این زندگی ای ک دارم کل زندگیمو خراب کردن  ..نم پاره شده کرایه مغازه میدم اینهمه اعاصبمو خورد کردن تا مرز سکته رفتم باز ول کن نیست انگار ی پرشیا ارزشو اینو داره قلب منو بلرزونه

بعد گفتم اشکال نداره میده بهت دوباره

بعد شوهرم گفت ولی من دلم خیلی شکست خیلی خیلی اهی کشیدم ک از ته فلب شکستم بود! منو همش جلو اینو اون خورد میکنه 

من فقط بغلش کردم نتونستم چیزی بگم ب هق هق افتاده بود بخدا تا الان هق هق کردنشو ندیده بودم

بنظرتون چیکارکنم؟

حالش شوهرم خیلی بده هرشب فشارش و ضربان قلبش بالاعه خیلی

میترسم😔

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا حالا پسرشه مگه دشمنشه همچین کاری میکنه

ی جوری شوهرم گریه میکرد ک من جیگرم کباب شد براش😔قربون چشاش برم

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

با پدرشوهرت حرف بزن و بگو رفتارش چه تاثیری رو پسرش گذاشته اونها انقدر با لج ولجزازی وقهر باهم زندگی کردن که هیچ وقت وقت نداشتن حال هم رو بفهمن

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

سلام 

نه تو دعوت همسرت با پدرش بودم نه کامل جریان گفتی اما تو دعوا هر دو طرف تا حدی مقصر هستند و اینکه پول ماشین پنجاه پنجاه بوده همسرت عمرا ماشین پس میداد پس سهم پدر بیشتر بوده . 

و اینکه حق هم تا حدی با پدر هم هست 

امیدوارم همسرت با تلاش بتونه ماشین بهتر بخره

ماشین اگه مال پدرشوهرت بوده حق داشته الان بخواد پس بگیره

اینکه چیکار میکنه باهاش ارتباطی به شما نداره

داستاتو فقط از سمت خودت تعریف کردی و نگفتی شوهرت چکارایی کرده که باباش به این نقطه رسیده

اصلا لوس نیس فق برای من لوس بازی درمیاره

ولی پدرشوهرم واقعا اذیتش میکنه

تو جمع نفرینش میکنه حالشو میگیره زنگ میزنه هزجی از دهنش میاد ب این میگ

تهدید میکنه زیرابتو الکی جلو صاحب مغازت میزنم

اصلا دیونه زنجیریه

داستان باید کامل گفت اگه بی طرف نگاه کنی 

مال خودش شاید بخواد آتیش بزنه ، همون طور مدتی ماشین داده دست پسرش الان دلش میخواد بده به شخص دیگه .در هر صورت من همیشه میگم اگه شریک خوب بود خدا لاشریک نمیشد 

اسی تایپک منو میای؟؟ بابای پسر پرداخت علاقه منم همش با باباش مشکل داره و کلا لجن ما برای ازدواج به رضایتش نیاز داریم چون بابای من براش خیلی مهمه بیا بخونش نوشتم مشاوران

وقتی چیزی رو میدی بره، یه جوری بده که از دلت بره بیرون، نه فقط از جلو دیدت. یه جوری که وقتی مث الآن ماشینو دست یکی دیگه میبینی، بجای جوش زدن و حرص خوردن، خنثی باشی و طوری رفتار کنی که انگار ماشینو نداشتی از اول

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه