2777
2789
عنوان

یه جا اومدیم مهمونی خانوم خونه هیچ‌ کاری نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 26708 بازدید | 244 پست
اره انگار فضولن تازه میان دستشویی حمام ظرف همه رو میشورن خب چرا میای باور کن دعوت نمی‌کنیم خودشون می ...

دقیقا😑تازه من از اوناییم که قبل از اومدن مهمون حتی سفره ام رو هم کامل میچینم که مهمون به سیاه و سفید دست نزنه بعد عمدا میاد یه چیزی برای خراب کردن پیدا کنه درحالیکه خونه ی خودش اصلا اینطوری نیست 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کلا با همه مهموناشراینطوریه.. مدلش اینه...الان رختخواب های دیشب همینطور مونده وسط پذیرایی و حی ...

شوهرتو به کار بگیر خب 

وقتی میاد اونجا بهش خوش میگذره معلومه اصرار میکنه که بمونید 

کارهایی که مونده بگو شوهرت کنه تا حالش جا بیاد 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

خب الان من چیکار کنمصبح تمام ظرف های شام رو تنهایی شستم‌. جمع کردم.. چایی دم کردم.. صبحانه آماده کرد ...

حالا اگه تنهایی نمیتونی بری که هیچی 

ولی تا ابد دیگه این مدلی مهمونی نرو

اینجور مواقع مث زن داداش من باش اگه میتونی

لج نکن همه کارها رو به گردن بگیر

زن داداشم میگه من مهمونی میرم  مثلا خونه برادرش  سال به سال اگه برن 

خودش میشوره میسابه میپزه همه کار میکنه بر یه روز که میره بیچاره

خدایا شکرت 

شوهرتو به کار بگیر خب وقتی میاد اونجا بهش خوش میگذره معلومه اصرار میکنه که بمونید کارهایی که مونده ب ...

شوهرم با شوهر خواهرش و پسر آبجیش و دوماد آبجیش تو‌حیاط نشستن و هر هر دارن میخندن حتی به جرز دیوار و هی یه سره به من میگه چایی

واییییییییییی حرصم گرفت 

حالا من خودمو جرررر می دم ، هرچی هستو نیست میارم پذیرایی می کنم، خیلی کم کنار مهمونام هستم ، همش میگن بیا بشین خسته شدی فلان 

چقدر آدم میتونه ریلکس باشه آخه🤬🤦‍♀️🤷‍♀️

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊