2777
2789
عنوان

یه جا اومدیم مهمونی خانوم خونه هیچ‌ کاری نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 24136 بازدید | 238 پست
نمیدونم جریان چیه شایدم راضی نیست ازجاص بلند نمیشه که شما دیگ نیاین یا زودتر برین

عزیزم کلا با همه مهموناشراینطوریه.. مدلش اینه...

الان رختخواب های دیشب همینطور مونده وسط پذیرایی و حیاط.. 

قبلنا جمع میکردم.. ولی امروز دیگه دست نزدم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حوصله مهمون نداره دیگ شماها دیگ چ رویی دارین باز میرین؟!😂😑

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

خواهرشوهرم برگشت به دومادش گفت زنداداشم بنده خدا از صبح سر پاست کل آشپزخونمو جمع و جور کرده و از مهم ...

شوهرش اظهار نظری نکرد راجع به ناهار؟

شاید بخوان مرغی چیزی واستون کباب کنن با نون

عزیزم کلا با همه مهموناشراینطوریه.. مدلش اینه...الان رختخواب های دیشب همینطور مونده وسط پذیرایی و حی ...

کلا شاید خوشش نمیاد از مهمون خونش نرید زیاد بمونید در حد ی سر زدن بمونید نهایت یک شب زیاد نمونید که اذیت بشید

من به شوهرم میگم بلندشیم بریم....میگه غروب..چی بگم...خونه خواهرشه...شهرمون باهم یه ساعت فاصله داره.. ...

توام بشین پس

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

عزیزم کلا با همه مهموناشراینطوریه.. مدلش اینه...الان رختخواب های دیشب همینطور مونده وسط پذیرایی و حی ...

یعنی رختخواب مهمان میزبان باید جمع کنه ؟

واقعاً حق داره کاری نمی‌کنه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

رخت خواب های خودتونو ؟!

معمولا ادب حکم می‌کنه مهمون رخت خواب خودش رو جمع کنه البته جسارت نباشه عزیزم

دخترش ۱۳ سالشه که شوهر داده..از مامانش تنبل تر...

چه خانواده عجیب غربین 

دختر ۱۳ ساله چه حالیش میشه که ازدواج کرده!!وقتی مادرش اینه دیگه توقعی از دختر نباید داشته باشید

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

خوب پس خودتم به تنبلیش دامن زدی در حد مهمون کار کن نه که اون تکون نخوره و تو همه ی کارارو بکنی

من خونه مامانمم برم بخاد غر بزنه کار نکنه همه چی رو دوش من باشه عمرن برن دیگه خواهر شوهر که جای خود دارد 

شاید شوهرت عقلش کمه که با این همه بی احترامی بازم خواهرم خواهرم می‌کنه 

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.