با اتوبوسم بخام برم ۳تا اتوبوسه،دهنم سرویس میشه،اسنپم که پدرم در میاد خیلی گرون میشه نمیتونم
قرار شد بابام ببرتم بیارتم،و این افتضاحههههه،چون بابام فکر میکنه من همون دختر خرخونم که مقنعش تا رو دماغشه نمره هاش از ۱۹پایین تر نمیاد و دوستاشم عین خودشن همونقد خرخون،از این پاچه خارای خود شیرین که دست و پا معلمو میبوسن
من دقیقا۱۸۰درجه متفاوتم،باید بابت حجابم تعهد بدم،کارنامه ابان ام همه نمره هام تکه ،دوستامم یه مشت عیاشن😂😂😂💔💔💔تازههه همه معلما و ناشما ازم شاکینننن،
بابام نمیدونه چون کارنامه دی و خرداد نمره کمتر از۱۸خیلییی کم پیش میاد داشته باشم،
بچه هاااا تازه من یه گندس تو تابستون زدم که همه مدزسه و مرکز مشاوره در به در دنبال بابامن😂💔یه اتفاق خیلییی بد تو زندگیم افتاد که خانوادگی بود،بعد من حالم انقد بد بود زنگ زدم۱۵۷۰ گفتم اینا منو نمیشناسن نمیتونن لوم بدن دهن لق بازی دربیارن،خلاصه همه زندگیمو تعریف کردم براش،(مامان بابام یک دهم زندگیمم نمیدونن و نبایدم بدونن)،نمیدونم چیشد یهو به خودم اومدم دیدم دارم اسممو سنمو کلاسمو مدرسمو آدرس خونمو میگم به طرف😂😂😂گفت شماره پدرتو بده باید اورژانس اجتماعی تماس بگیرن باهاشون یهو انقد حالم بد شد که مث بیشعورا فقط گفتم خدافظ قطع کردم تلفنو،ولی دیگه دیر بودددد حالا همه زندگیمو میدونست😂😂😂خلاصه که گفتم نمیشه کههه،شماره مدزسه مشاور مدرسه ناشم مدرسه مدیر مدرسه همرووو با گوشی بابام بلاک کردم😂😂ولی خب میدونم اکه بخان ارتباط میگیرن،،،،
ولی اکه بیاد و ببرتم میبینننششششششش وایییی همه پتم میریزه رو آبببب،به علاوه بابامم هرروز میاد وضعیت درسمو میپرسهههه😂😂💔