2777
2789
عنوان

وای سال دیگه برام سرویس نمیگیرن

524 بازدید | 63 پست

با اتوبوسم بخام برم ۳تا اتوبوسه،دهنم سرویس میشه،اسنپم که پدرم در میاد خیلی گرون میشه نمیتونم

قرار شد بابام ببرتم بیارتم،و این افتضاحههههه،چون بابام فکر میکنه من همون دختر خرخونم که مقنعش تا رو دماغشه نمره هاش از ۱۹پایین تر نمیاد و دوستاشم عین خودشن همونقد خرخون،از این پاچه خارای خود شیرین که دست و پا معلمو میبوسن

من دقیقا۱۸۰درجه متفاوتم،باید بابت حجابم تعهد بدم،کارنامه ابان ام همه نمره هام تکه ،دوستامم یه مشت عیاشن😂😂😂💔💔💔تازههه همه معلما و ناشما ازم شاکینننن، 

بابام نمیدونه چون کارنامه دی و خرداد نمره کمتر از۱۸خیلییی کم پیش میاد داشته باشم،

بچه هاااا تازه من یه گندس تو تابستون زدم که همه مدزسه و مرکز مشاوره در به در دنبال بابامن😂💔یه اتفاق خیلییی بد تو زندگیم افتاد که خانوادگی بود،بعد من حالم انقد بد بود زنگ زدم۱۵۷۰ گفتم اینا منو نمیشناسن نمیتونن لوم بدن دهن لق بازی دربیارن،خلاصه همه زندگیمو تعریف کردم براش،(مامان بابام یک دهم زندگیمم نمیدونن و نبایدم بدونن)،نمیدونم چیشد یهو به خودم اومدم دیدم دارم اسممو سنمو کلاسمو مدرسمو آدرس خونمو میگم به طرف😂😂😂گفت شماره پدرتو بده باید اورژانس اجتماعی تماس بگیرن باهاشون یهو انقد حالم بد شد که مث بیشعورا فقط گفتم خدافظ قطع کردم تلفنو،ولی دیگه دیر بودددد حالا همه زندگیمو میدونست😂😂😂خلاصه که گفتم نمیشه کههه،شماره مدزسه مشاور مدرسه ناشم مدرسه مدیر مدرسه همرووو با گوشی بابام بلاک کردم😂😂ولی خب میدونم اکه بخان ارتباط میگیرن،،،،

ولی اکه بیاد و ببرتم میبینننششششششش وایییی همه پتم میریزه رو آبببب،به علاوه بابامم هرروز میاد وضعیت درسمو میپرسهههه😂😂💔

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره پدر و مادرت چه دختررری ،قدر خودت و نمیدونی متاسفانه این روزا آیندت و میسازه و برنمیگرده :(

کاش انقد راحت قضاوتم نمیکردی،تو هیچی از زندگیم نمیدونی که..چند تا از تاپیکامو بخونی متوجه حال و روزم میشی

نمیگم من خوبم و بی نقصم،ولی اونقدام بد نیستم

چه تاسف بار بهتره درس نخونی با اینهمه افتخارات

عزیزم من همیشه مستمرام پایینه نمره های ترمم همشون خوبه،معدلم ۱۸/۵پایین تر نمیادبعدشم تو مدرسه نمونه این نمره ها خیلیم بد نیستن

من سرزنشت نمیکنم چون دقیقا  نمیدونم چه حرفایی ب مشاوره زدی.... بدونمم اقتضای سنته بمن مربوط نیست. ولی تو ک انقد نمراتت ترم  اول خوبه چرا پایان ترم انقد پسرفت داری؟؟؟؟؟