2777
2789
عنوان

چقدر از کلمه ی خانواده اصیل بدم میاد😆😆😆بقیه فیکن یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 40 پست
اصیل یعنی خانواده ای با اصل و نسب و پیشینه خوب و خوش نام و معروف. ربطی به با فرهنگی و بی فرهنگی ندار ...

اصالت داشتن یعنی فرهنگو خیلی چیزا اصیل هم به اصلو نسب معروف نمیگن چون الان پولدار باشی یا شغل معروف شهرت بدس میاری ولی رفتارات اصیل نمیشه 

اینجا دوستان میگن که یعنی آبرودارو شناخته شدهالبته به نظر من زیاد نمیشه روش مانور داد چون دنیاست دیگ ...

یک نفر معیار هیچ سنجشی نیست

ولی وقتی در یک خانواده و یک فامیل موضوعی رواج پیدا کنه دیگه نمیشه به تصادفی بودنش فکر کرد

مثلا در یک خانواده از 4 فرزند سه نفر سابقه طلاق دارند و دو نفر از اونها بیش از یک بار طلاق گرفتند. این دیگه میشه منش خانوادگی و نمی شه گفت نباید روش مانور داد. چون در این خانواده حفظ بنیان خانواده اصلا مهم نیست. شما برای یک ازدواج امن به راحتی می تونی سراغ این خانواده بری؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه من فکر میکردم اینجوریه که مثلا پدربزرگ کیه و..🙈الان بچه ها گفتن فهمیدم

نه اصالت به نظرم یعنی که اون فرد چقدر فرهنگ اجتماعی داره و اصول و قواعد و قوانین هرچیزی رو میدونه 

در کل هیچوقت نتونستم برای کلمه‌ی اصیل یه توصیف خوب پیدا کنم ولی انگار همه میدونن منظور چیه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

واقعا به این قسمتش فکر نکرده بودم‌👌🌷میشه گفت آبرودارو شناخته شده و...

اره دقیقا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منظور شخصیت مثبت و با فرهنگ بودن و خوش نامی خانواده است.

افرینننن، حرف همم.نو رسوندین

خوشنام بودن خانواده تا جدو اینا، ادمای خوبی بودن

همه اصیل نیستن

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

اصیل یعنی خانواده ای با اصل و نسب و پیشینه خوب و خوش نام و معروف. ربطی به با فرهنگی و بی فرهنگی ندار ...

میشه اینم تایید کرد ، این نزدیک ترین جواب بود بنظرم 

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

اصالت داشتن یعنی فرهنگو خیلی چیزا اصیل هم به اصلو نسب معروف نمیگن چون الان پولدار باشی یا شغل معروف ...

افرین، رفتار اصیل با فقط نام و نشون فرق داره