2777
2789
عنوان

چقدر از کلمه ی خانواده اصیل بدم میاد😆😆😆بقیه فیکن یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 40 پست

به نظرم منظورشون شعور و سطح ادب و فرهنگ و تربیت یه خانواده هست . و واقعا اصالت یه خانواده مهمه

بعضی خانواده ها واقعا مایه تأسفن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اصیل معنیش این نیست که شما تصور کردید اصیل یعنی خانواده بافرهنگ

😍💗👌درسته عزیزم الان فهمیدم

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم منظورشون شعور و سطح ادب و فرهنگ و تربیت یه خانواده هست . و واقعا اصالت یه خانواده مهمهبعضی خ ...

درسته مثلا خانواده بافرهنگ و شناخته شده و آبرودار هستن

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

چه خوشتون بیاد چه خوشتون نیاد خانواده اصیل داشتن خیلی خوب و مهمه که بعضی ها متاسفانه بعضی ها با پولداری خانوادگی اشتباه می گیرنش

فرهنگ، ادب، احترام و خیلی از ویژگی های مثبت رو فقط یه خانواده اصیل می تونن به بچه شون یاد بدن

خانواده ای که در اون فقط یک مورد بد دهنی رایج باشه میشه تحملش کرد؟!!!

اصیل رو من معمولا برای پولدار اصیل و تازه به دوران رسیده 

که اگر ببینی تفاوت از زمین تا آسمان هست

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

اینجا دوستان میگن که یعنی آبرودارو شناخته شده

البته به نظر من زیاد نمیشه روش مانور داد چون 

دنیاست دیگه 

کی میدونه کدوم اعضای فامیل قراره چکار کنن

حتی مادروپدر نمیتونه قطعی ضمانت کنه بچه ش براش مشکل پیش نیاد یا مثلا راهش کج نشه

برا همین من اصلا این کلمه رو به کار نمیبرم چون خیلیا دیدم درجا دلشون شکسته سر اینکه مثلا توی فامیلشون یه معتاد داشتن یا یه نفر جداشده بود یا یکیشون خلاف کرده بود. 

اصیل رو من معمولا برای پولدار اصیل و تازه به دوران رسیده که اگر ببینی تفاوت از زمین تا آسمان هست

خداوکیلی عجب کلمه ای بود! چقدر ذهنیت دوستان متفاوت بود 

ممنونم از حضورتون🌸🌷🌻من قبلا بیشتر به معنای فخر فروشی میدیدم

چه خوشتون بیاد چه خوشتون نیاد خانواده اصیل داشتن خیلی خوب و مهمه که بعضی ها متاسفانه بعضی ها با پولد ...

اینجا دوستان میگن که یعنی آبرودارو شناخته شده

البته به نظر من زیاد نمیشه روش مانور داد چون 

دنیاست دیگه 

کی میدونه کدوم اعضای فامیل قراره چکار کنن

حتی مادروپدر نمیتونه قطعی ضمانت کنه بچه ش براش مشکل پیش نیاد یا مثلا راهش کج نشه

برا همین من اصلا این کلمه رو به کار نمیبرم چون خیلیا دیدم درجا دلشون شکسته سر اینکه مثلا توی فامیلشون یه معتاد داشتن یا یه نفر جداشده بود یا یکیشون خلاف کرده بود. 

اصیل یعنی خانواده ای با اصل و نسب و پیشینه خوب و خوش نام و معروف. ربطی به با فرهنگی و بی فرهنگی نداره خیلیا رو میشناسم از خونواده اصیلی هستن ولی فرهنگ رفتار کردن ندارن برعکس خیلیا هم از خونواده های خیلی معمولی هستن خیلی اصل و نسب آنچنانی ندارن ولی خیلی فرهنگ درست رفتار کردن دارن

همه اصیلن!!!!!؟؟ پس این همه دزدی و تهمت و اختلاس و تجاوزو بداخلاقی و از خانواده اصیل میاد؟

نه کلمه ش اینجوری برداشت میشه که بیشتر خیلیییی‌پولدار ها و کسانی استفاده میکنن برا فخر فروشی

خود کلمهه شبهه ایجادمیکنه

اصیل یعنی خانواده ای با اصل و نسب و پیشینه خوب و خوش نام و معروف. ربطی به با فرهنگی و بی فرهنگی ندار ...

خیلییی خوب گفتی واقعا😍😍❤️❤️❤️❤️

نههه همه اصالت ندارن من واقعن تفاوت رفتاریو گفتاری رو دیدم تو اصالت دارا تا یه مردم عادی یا نو کیسه

درسته این واقعا عالی بود 

کلمه ی نوکیسه !  واقعا دیدم 

🙏🙏💗💗💗💗

ممنون عشقا😍✌️بحث خیلی جالب بود 

واقعا خیلی ساله ذهنمو مشغول کرده بود هربار میشنیدم