2777
2789
[QUOTE=393420661] طرز فکرهرکسی فرق داره شما اینطوری فکرمیکنید ما اینطوری و صد درصد نظرشماقابل احترام ...

خومیدونی اون چقدر گناه هست جزوه گناهیی کبیره هست 

حالا خودتون میدونید 

وَاز‌شدت‌خوب‌بودنت‌احساس‌کرد‌م‌خدا‌دوسم‌داره..! ♡ ️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انسانیت ب زن گرفتنه؟؟ من تو رابطه بودم عین سگ پشیمون شدم

اون رابطه ای ک میگی

باازدواج

زمین تاآسمون فرق داره

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

تو راس میگی ! فقط تاپیک نزنید از مردای دورتون ی جوری گ ادم اعتماد ب نفسش بره بالا

مودب باش و عین بچه هجده ساله یه چیزی نپرون

من ایرادی رو گفتم که خودت بهش بارها اشاره کردی و حاضر نیستی حلش کنی

راه حلت همینه که بهت گفتم 

لیلی جان شما خودت متاهلی یامجرد؟

متاهلم عزیزدلم

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

مودب باش و عین بچه هجده ساله یه چیزی نپرونمن ایرادی رو گفتم که خودت بهش بارها اشاره کردی و حاضر نیست ...

مادرم نمیتونه قضاوت کنه ‌منو .  برو از ۴ تا تاپیک نمیخواد زرنگ بازی دربیاری 

حداقل محدودیت نداری . پدر مادر زن با چماق بالا سرت نیستن

اگه توواقعا زنتو دوست داشته باشی برای چی باید خیانت جنسی بهش بکنی که پدرو مادر زن بیان باچماق

بعدشم برادرزن میاد ن پدرومادر😂

وَاز‌شدت‌خوب‌بودنت‌احساس‌کرد‌م‌خدا‌دوسم‌داره..! ♡ ️

ینی دختره مشکلی نداره من برم بیرون یا توجه نکنم؟

آخه مگه زندانی هستی که نتونی بیرون بری 

اون دعواهایی که سربیرون رفتن بپامیشه منظور از بیرون یه جاهای دیگست که خودت میدونی کجاهارو میگم 

اول پرسیدم سالم زندگی کردن سخته بخاطرهمین بود 

منکه نمیشناسمت .. اگه جاهایی میری که جای خوبی نیست بنظرم حق داری ازدواج نکنی..خیلی هم داری درحق اون دخترفرضی لطف میکنی که  ازدواج نمیکنی  

ولی اگه منظورت بیرون رفتن عادیه هیچ دختری انقدر دیوانه نیست که بگه نرو

اگرم توی آشنایی دیدی اینطور دیوانه هست خب مجبورنیستی ازدواج کنی  یه عاقل پیداکن 

درمورد توجه هم اگه دوسش داشته باشی چرا نباید توجه کنی؟اگه دوسش نداری و نمیخوای توجه کنی هم بازم لطف میکنی ازدواج نمیکنی 

تمام

❌️❌️❌️لایک نکن❌️❌️❌️

در نهایت وقتی سن آدمی زیاد بشه،نیاز به همدم داره،نیاز به یه گوش شنوا،نیاز به کسی که بهش عشق بده.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".