2777
2789

خطر کنه...

اگه پول نداره، از پولدارا بکنه و واس من دزدی کنه... هرچی حالا

آدمی که عشق زیادی به من داشته باشه همزمانی که هم من هم خودش می‌دونیم که من زیاد دختر خوشگلی نیستم و اخلاقای خوب آن‌چنانی هم ندارم... می‌خوام همچین عشقی به من داشته باشه

خوشگل نیستم زیاد براش، ولی تک و خاص باشم براش...

دانشجو 

واقعا ادم سالم کم پیدا میشه تو این دوره زمونه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا دزدی خوب پول حلال دربیاره 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

در اسرع وقت برو پیش روانپزشک، یا حتمااا با یه دزد سابقه دار ازدواج کن پسر مردم رو هم بدبخت نکن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

از این عشق‌های فانتزی و آتشین می‌خوام...فیلم لانتوری رو دیدی؟ اون‌شکلی

میخوای اخرشم اسید بپاشه صورتت بعدم بگه خودم باهات ازدواج میکنم؟ 

واقعا چی تو مغزتون میگذره

از خدا چیز خوب بخواید

این فیلمارو برا عبرت اموزی ساختن نه برای الگوبرداری

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

واقعا ادم سالم کم پیدا میشه تو این دوره زمونه

واقعا😆

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

میخوای اخرشم اسید بپاشه صورتت بعدم بگه خودم باهات ازدواج میکنم؟ واقعا چی تو مغزتون میگذرهاز خدا چیز ...

تقریبا اون‌شکلی نه کاملا مثل اون... شدت عشقی اون‌شکلی رو می‌خوام متوجهی؟

دانشجو 

تقریبا اون‌شکلی نه کاملا مثل اون... شدت عشقی اون‌شکلی رو می‌خوام متوجهی؟

اون عشق نبود خودخواهی بود و بیماری 

اینکه یه نفر تحمل شنیدن جواب نه رو نداره و بخاطر اینکه به هر قیمتی تورو کنار خودش نگه داره حتی حاضره بهت اسیب برسونه

چرا از این دید بهش نگاه نمیکنی؟ از طرفی دزدی و خطر افتخاری نداره

برا من افتخار اینه که اون ادم بخاطر من و زندگیمون تلاش کنه شما میگی دزدی، من میگم اصلا دو شیفت کار کنه 

نون حلال در بیاره 

شخصیت و اصالت داشته باشه و عشقش یک عشق سالمی باشه ... تو بعد منفی دنبال عشق نگرد عزیزمن چون عشقی وجود نداره

اون عشق نبود خودخواهی بود و بیماری اینکه یه نفر تحمل شنیدن جواب نه رو نداره و بخاطر اینکه به هر قیمت ...

من عشق اون‌طوری رو دوست دارم... به نظرم واقعی‌تره

عشق سلیقه‌ایه هرکس تایپ و نظر خودش و داره کم پیش می‌آد دوتا آدم دقیقا یه‌چیز و از عشق بخوان

دانشجو