2777
2789

؟

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

نه قبلا سال ها قبل آبله مرغون گرفته بودی

وقتی بچه بودم اره الان ۲۵ سالمه

مطمعن هستین سرطان نمیشه ؟

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بچه بودم اره الان ۲۵ سالمهمطمعن هستین سرطان نمیشه ؟

ببین وقتی آبله میگیری غدد لنفاوی حسابی بزرگ میشن بعدش کوچیک میشه ولی دیگه به سایز قبلش بر نمیگرده همچنان یه کم بزرگ میمونه تا آخر عمر

اندازه هاش چقدر بود؟

آزمایش سی بی سی خونت چطور بود ؟ 

دکتر گفت راکتیوه ؟ 

اگر اره دیگه نگران نباش بقیش وسواس فکریه 

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷  شهید تهرانی مقدم دمت گرم🇮🇷

ببین وقتی آبله میگیری غدد لنفاوی حسابی بزرگ میشن بعدش کوچیک میشه ولی دیگه به سایز قبلش بر نمیگرده هم ...

۶ میل راکتیو اره دکتر گفت 

دوبار با فاصله آزمایش خون دادم گفتن نرمال هست 

آخه چندتا دکتر آنلاین بهم گفتن باید نمونه برداری کنی خیلی میترسم ی دکتر میگه ولش کن ی دکتر میگه نمونه برداری کن

۶ میل راکتیو اره دکتر گفت دوبار با فاصله آزمایش خون دادم گفتن نرمال هست آخه چندتا دکتر آنلاین بهم گف ...

دکتر آنلاین که بدرد نمیخوره خب یه دکتر دیگه برو برو پیش متخصص غدد

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷  شهید تهرانی مقدم دمت گرم🇮🇷

دکتر آنلاین که بدرد نمیخوره خب یه دکتر دیگه برو برو پیش متخصص غدد

شهرمون متخصص غدد ندارم شهر های اطرافم نداره متخصص خون هم نیست .. فقط متخصص حلق بینی هست اونم یه شهر دیگه هست تازه کار هم هست نمی‌دونم برم پیشش یانه