2777
2789
عنوان

دخترم امروز مدرسه نرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 13872 بازدید | 445 پست
میوه بزار مثل سیب غذا بزار مثلا سیب زمینی سرخ کن بزار دلمه بزار خودت چیپس درست کن

میوه موز و انار نارنگی دوست داره امروز همین‌رو برد

وقتی دیروز نرفت باباش کتکش زد ولی شب براش همین‌ارو گرفت

سیب اصلا

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

کتلت ناگت فلافلنون پنیر گردو تخمرغ آب‌پزسیب زمینی سرخ شده فرنی شیربرنج پنکیک خودم خونه درست کنم

کتلت فلافل اینا رو ازشب درست میکنی صبح گرم میکنی؟

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن لجبازه و گستاخ مونده تو کوچه مدرسه نرفت

باید صبح می گفتید نریزمندنمیام غیبتتو موجه کنم ازنمره ی انظباطت کم میشه 

من بچه هام بااینکه اکثرا خوراکی میذارم یا میوه ای چیزی 

اگرم نذارم چیزی نمیگن 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

سمبوسه واسنک رو صبح زود درست میکنی یا ازشب درست میکنی؟

گاهی صبح زود چون۶ بیدارم 

گاهی اخر شب مثلا ساعت ۱ شب ک بیدارم مشغول جمع و جور کردن خونه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

کاپ کیک وکیک و دونات و پنکیک خونگی درست کن من هرروز نون باگت با کوکو، کتلت و اینچیزا میذارمدخترام اص ...

کوکو صبح زود درست میکنی؟

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
نخر براش نهایت هفته ای یه بار. من دخترم سر همین خوراکی ها حساسیت غذایی گرفته دایما دلدرد داره. بردم ...

واییی اره همیشه میگه دلم دلم درد میکنه 

خودم تو کلاسشون دیدم بچه ها دستشون پاکت پر خوراکی کیک و آب میوه

من بچه بودم مامانم خواب بود یعنی چایی دم میکرد صبحانه بابامو میداد میرفت میخوابید کلاس دوم به بعد خودم یه چیزی میخوردم یا نمیخوردم هیچیم نمیبردم مدرسه بعضی وقتها یه سیبی چیزی منداختم تو کیفم گه یک هفته بعد پلاسیده و کپک زده  در میوردم 

وحالا اون سن لاغر بودم بزرگتر شدم چاق شدم  با اینکه هیچیم نمیخوردم

بچه های الان خیلی فرق کردن نمیدونم چرا حتی روز اول مدرسه مامانم میگفت راه مدرسه رو که بلدی برو 🫤

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

گاهی صبح زود چون۶ بیدارم گاهی اخر شب مثلا ساعت ۱ شب ک بیدارم مشغول جمع و جور کردن خونه

چ جالب آخرشب میخوابی صبح زود بیداری .من شب دیربخوابم صبح خپابالوم

احتمالا دست بچه ها می بینهب معلم یا ناظم بگو از بچه ها بخوان خوراکی سالم بیارنببینه مدرسه اجازه نمید ...

خیلی رفتم گفتم چ فایده 

اصلا مدرسه شون توجه نمیکنه 

افرین من دختر کوچیکم فقط برنج وخورشت غذا حساب میکنه غذای دیگه بپزم بگه نمیخورم سریع ظرفشو خالی میکنم ...

درستش هم همینه 

پسر فامیلمون ۱۸ سالشه مامانش هرچی میپزه ایراد میگیره نمیخوره می‌ره زنگ میزنه فست فود سفارش میده یا ناگت و سوسیس میخوره 

از اول باید این چیزا رو بفهمن بچه ها 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
گاهی صبح زود چون۶ بیدارم گاهی اخر شب مثلا ساعت ۱ شب ک بیدارم مشغول جمع و جور کردن خونه

اسنک خیلی بو داره بچه ها دلشون میخواد گناه دارن

افرین من دختر کوچیکم فقط برنج وخورشت غذا حساب میکنه غذای دیگه بپزم بگه نمیخورم سریع ظرفشو خالی میکنم ...

خب چیکار کنم اینقدر جیغ میزنه جیغ میزنه

همه خونه رو بهم میزنه 

خب چیکار کنم اینقدر جیغ میزنه جیغ میزنههمه خونه رو بهم میزنه

این بچه یاد گرفته با شلوغ کاری به هدفش برسه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....