2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

279 بازدید | 50 پست

سلام دوستان اگه به هر دلیلی مادرتون بگه دیگه هیچ وقت نباید شوهرت بیاد خونمون و خودت فقط با بچه هات  بیا و برو چیکار می‌کنین؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش چیه

یه مدت منو و شوهرم درگیری داشتیم به خانواده ها ختم شد حالا مادرم میگه شوهرت جادوگره مارو مریض می‌کنه وقتی میاد می‌ره الان یه ساله تنها میرم میام ولی دیگه نمیتونم 

اگ واقعا اذیتت کرد شوهزت .و میدونی ک لایق نیساز خانوادت نگذربخاطرشو برعکس

خب شوهرم جاهایی بدی داشته جاهایی هم خوبی داشته خب من بخاطر مادر پدرم یه ساله تنهایی میرم و الان دیگه نمی‌دونم چیکار کنم مقصر همه اینا هم خودمم بی سیاستم 

ماهی یک بار برو

صبح برو تا عصر برگرد عصر برو تا شب خانوادت آن نمیشه گذشت ازشون وقتی پشتنن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم